Alin

Oras: Bucuresti

Ocupatie: Project Manager

Varsta: 35 ani

Motto: Fiecare dintre noi are mai multe caractere: cel pe care il afiseaza, cel atribuit de catre public si cel adevarat
 

"Am avut o copilarie fericita as spune eu, si asta prin comparatie cu cea a celor cu care am copilarit, am avut noroc de parinti care chiar au stiut sa dezvolte instincte precum orientare geografica, analiza a comportamentului celorlalti, intuitie, comunicare si din toate astea dobandite am devenit omul de astazi. Tot timpul am fost cel mai mic in clasa (generala+liceu), grupa (facultate), ca si varsta ma refer. De aici si destul de multe avantaje. Am fost considerat special, baiatul cel mai placut de toata lumea, profesorii exploatau potentialul din mine si cand imbini si cu inteligenta, eram combinatia perfecta pt orice coleg din clasa/an sau scoala care sa vrea sa petreaca timp cu mine. Oarecum am fost invidiat de multi oameni (atat adulti cat si copiii).

Cred cu tarie ca cel mai important este faptul ca stiu sa ascult, sa pun in balanta cele auzite si sa imi construiesc singur concluziile. Stiu sa comunic foarte bine si usor in acelasi timp cu persoane cu care imi face placere, dar la fel de bine stiu sa resping fara a deranja pe cineva care nu mi se pare interesant. Despre mine, prietenii si rudele spun "Alin poate, poate orice!!!", nu se lasa impresionat prea repede, destul de vigilent, un foarte bun ascultator si ceea ce il evidentiaza fata de restul “stie sa manipuleze foarte bine, astfel incat sa obtina ce isi doreste, o are nativ"."Q&A cu ALIN: 

- Ce alegi intre rosu si albastru? De ce?

- Aleg rosu pentru ca este o culoare ce iese in evidenta imediat, capteaza si atrage atentia.
 
- Un film in fata televizorului sau o seara cu gasca in club? De ce?

- Prefer o seara cu gasca. Sunt foarte apropiat de prieteni, ne sprijinim unii pe ceilalti in tot ceea ce facem, avem des activitati comune si stim sa ne distram.
 
- Sarmale sau fructe de mare? De ce?

- Sarmalele si mai ales cele in foi de vita cu iaurt, deoarece imi place bucataria romaneasca. Fructele de mare nu oricine stie sa le prepare si nu tot timpul sunt proaspete.
 
- Iti faci prieteni usor sau stai retras si analizezi? De ce?

- Fiind o fire comunicativa, imi fac prieteni usor. Acord incredere majoritatii oamenilor pe care ii cunosc  prima data, aspect pe care consider ca trebuie sa il gestionez mai bine si sa fiu mai rezervat.

- Spui verde in fata ce te deranjeaza sau explici politicos? 

- Sunt direct, nu imi place sa menajez pe nimeni doar de dragul de a nu supara, asa ca … politicos spun ce ma deranjeaza.

- Preferi munca de echipa sau sa ii directionezi incet-incet catre obiectivele tale? De ce?

- Intodeauna am considerat ca munca in echipa va avea cele mai bune rezultate. Nu ai cum sa le stii pe toate si de la oricine ai de invatat cate ceva. Fiecare membru al echipei trebuie sa contribuie la indeplinirea obiectivelor grupului, dar si a celor personale.
 
- Insula pustie sau munte? De ce?

- Insula pustie. Fiind inconjurata de apa inseamna miscare, poti privi in departare  pentru mult timp fara sa consideri ca te plictisesti. Muntele il asociez cu temperaturi scazute si cum nu imi place frigul si iarna, prefer caldura, marea/oceanul.
 
- Urmezi decizia grupului sau preferi sa iei decizia pentru grup?

- Fiecare membru al grupului are idei. Le analizam pe toate si alegem solutia pe care o consideram castigatoare.

- Faci planuri si le impartasesti sau lucrezi de unul singur pentru obiectivele tale?

- Cu totii construim planuri. De regula imi anunt intentiile si modalitatea prin care voi lucra pentru atingerea obiectivelor. Nu sunt superstitios.