Aurelia 

Oras: Zalau

Ocupatie: Administrator ferma de porci

Varsta: 36

Motto: Nu trebuie sa iti fie frica de viata, trebuie doar s-o intelegi.

"Majoritatea timpului in afara scolii il petreceam in compania bunicii mele, impreuna faceam toata  munca gospadariei noastre: gradina, porci, gaini, vie. Nu aveam timp de joaca, iar prieteni absolut deloc. Cred ca timpul petrecut in copilarie alaturi de o persoana in varsta, considerind-o mai mult decat o simpla bunica, era mama si prietena, mi-a format foarte diferit caracterul fata de copiii din epoca post ceausista, in sensul ca m-am maturizat foarte repede.

Cred ca am un corp armonios, parul lung, si ochii veseli. Sunt mereu pozitiva, am darul ca pe cei din jurul meu sa-i binedispun, ii incurajez mereu, le ofer acel sentiment de stabilitate ,confort si liniste. Familia imi spune ca sunt ambitioasa, harnica si sociabila, dar si geloasa, posesiva si cheltuitoare."


Q&A cu AURELIA:

- Ce alegi intre rosu si albastru? De ce?

- Albastru, fiindca il regasesc in ceruri si in ape, ma relaxez cand privesc cerul si-mi linistesc nebuniile cand privesc apa!

- Un film in fata televizorului sau o seara cu gasca in club? De ce?

- Film, comedie daca e posibil,  comoditatea casei alaturi de cei dragi!

- Sarmale sau fructe de mare? De ce?

- Sarmale, neaparat cu pasat si varza murata! Incomparabila savoarea lor!

- Iti faci prieteni usor sau stai retras si analizezi? De ce?

- Imi fac prieteni, imi place socializarea, chiar devin putin ironica cu mine astfel incat sa reusesc sa le asez zambete pe buze, iubesc oamenii!

- Spui verde in fata ce te deranjeaza sau explici politicos?

- Depinde de situatie, de obicei da, insa iau in considerare nivelul de educatie a persoanei in cauza, incerc sa nu jignesc.

- Preferi munca de echipa sau sa ii directionezi incet-incet catre obiectivele tale? De ce?

- Mai nou, nu mai poti sa nu te bazezi pe echipa, am mare nevoie de ei, singura e imposibil dar la fel greu sa te bazezi pe cineva. DA, ii directionez, imping inainte sau trag dupa mine daca e cazul, pana-mi ating abiectivul.

- Insula pustie sau munte? De ce?

- Insula pustie, dar nu singura! Provocarile sunt mult mai mari, cum noi nu avem acest relief clar tentatia de insula suna periculos de bine!|

- Urmezi decizia grupului sau preferi sa iei decizia pentru grup?

- Minoritatea se supune majoritatii!

- Faci planuri si le impartasesti sau lucrezi de unul singur pentru obiectivele tale?

- Depinde de planuri, ce vizeaza ele? Daca sunt strict despre persoana mea , atunci singura, discret si multa munca! Daca vizeaza si alte persoane sau alte obiecte de activitate, impartasesc, cercetez, lucrez in echipa.