• PRO TV
  • A pierdut sansa de a castiga 100 000 de euro. Dupa un duel pe Insula Exilului, Aurelia paraseste competitia

A pierdut sansa de a castiga 100 000 de euro. Dupa un duel pe Insula Exilului, Aurelia paraseste competitia

A pierdut sansa de a castiga 100 000 de euro. Dupa un duel pe Insula Exilului, Aurelia paraseste competitia

Tensiunea a atins cote maxime in cea de-a treia editie "Supravietuitorul". Un nou lider, lupta cot la cot pentru recompensa si primul duel pe Insula Exilului au fost numai cateva dintre ingredientele unei lupte pentru supravietuire.

Proba de recompensa a fost castigata de Tribul Tubig, dar nici cei din Tribul Hangin nu s-au intors fara nimic pe insula. Acestia au primit un borcan de la Dragos care continea un mesaj. Acestia au fost rugati sa elimine inca un concurent din tribul lor.

Dupa mai multe aliante si strategii, Alex a ajuns si el pe Insula Exilului alaturi de Lucian, Aurelia si Liviu. Cei patru au avut insa parte de o alta surpriza din partea lui Dragos: cei patru au fost provocati la duel. O data la cateva zile, concurentii de aici trebuie sa treaca printr-un duel, iar concurentul care pierde duelul este eliminat definitiv din show.

Aurelia, Lucian, Alex si Liviu au fost pusi in fata unei probe greu de trecut avand in vedere conditiile in care au trait in ultimele zile. Stresul, oboseala, foamea si emotiile si-au spus cuvantul, iar concentrarea s-a lasat asteptata.

Aurelia a fost rapusa de oboseala si nu a reusit sa duca la bun sfarsit proba. A pierdut sansa de a reintra in jos, dar si posibilitatea de a ajunge in finala si de a castiga premiul de 100 000 de euro. 

Show-ul Supravietuitorul e si pe voyo.ro!




VIDEO EXCLUSIV - Ce a declarat Aurelia dupa ce a plecat de la Supravietuitorul

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni