• PRO TV
  • Astazi incepe Supravietuitorul! Cine sunt cei 18 concurenti care pornesc astazi in aventura vietii lor?

Astazi incepe Supravietuitorul! Cine sunt cei 18 concurenti care pornesc astazi in aventura vietii lor?

Astazi incepe Supravietuitorul! Cine sunt cei 18 concurenti care pornesc astazi in aventura vietii lor?

Astazi, de la 20:30, incepe prima editie Supravietuitorul, show-ul care a revolutionat televiziunea in intreaga lume! Cu varste cuprinse intre 18 si 48 de ani, cu profesii diferite, provenind din orase din intreaga tara si cu personalitati si obiective total diferite, aventurierii care au ajuns in Filipine vor aduce experienta unica Supravietuitorul in Romania.

Cei 18 concurenti vor aduce in casele tuturor romanilor, editie dupa editie, tensiunile, strategiile, aliantele, lupta pentru supravietuire si pentru a demonstra ca merita titlul de unicul supravietuitor! Adina (28 de ani, studenta la medicina), Alex (27 de ani, expert tehnici de supravietuire), Alexandra (25 de ani, designer vestimentar), Alin (35 de ani, Project Manager), Andreea (24 de ani, instructor de patinaj artistic), Andrei (27 de ani, consultant IT), Aurelia (36 de ani, administrator ferma de porci), Diana (26 de ani, insotitor de bord), Ina (38 de ani, artist fotograf), Iulian (18 ani, sportiv), Liviu (40 de ani, marketing manager), Lucian (24 de ani, barman), Maria (24 de ani, agent de politie), Mircea A. (48 de ani, constructor), Mircea S. (38 ani, avocat), Otniela (27 de ani, make-up artist), Raisa (27 de ani, balerina) si Robert (29 de ani, masterand educatie fizica si sport) sunt concurentii din primul sezon Supravietuitorul!

Arad, Bacau, Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Ploiesti, Sibiu, Timisoara si Zalau sunt doar cateva dintre orasele din care provin cei 18 concurenti.

Timp de 44 de zile, aventurierii din primul sezon al show-ului vor trece prin cele mai complicate experiente din viata lor, fie ca e vorba despre probe complexe sau despre aparent simplul trai impreuna cu straini, pe o insula pustie.

In aceasta seara, de la 20:30, incepe Supravietuitorul, cel mai intens campionat din lumea televiziunii! Aventura celor 18 concurenti continua si marti, de la 20:00! Cei care comenteaza in timpul show-ului pe Facebook sau Twitter cu #supravietuitorul vor avea sansa de a-si vedea mesajele la televizor!

Supravietuitorul – Pentru ca poti! 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni