• PRO TV
  • Aventura celor 18 concurenti incepe luni, de la 20:30, in prima editie Supravietuitorul!

Aventura celor 18 concurenti incepe luni, de la 20:30, in prima editie Supravietuitorul!

Aventura celor 18 concurenti incepe luni, de la 20:30, in prima editie Supravietuitorul!

“18 romani au zburat doar cu hainele de pe ei pana la capatul lumii si sunt pe cale sa inceapa aventura vietii lor. Nu au nici cea mai mica idee despre ceea ce urmeaza sa li se intample! in acest joc, oricand se poate intampla orice!”, acestea sunt printre primele replici pe care Dragos Bucurenci le spune in prima editie Supravietuitorul, show-ul care a revolutionat televiziunea in intreaga lume!

Timp de 44 de zile, 18 straini sunt obligati sa traiasca impreuna pe insule pustii, sa isi construiasca o noua societate, vor trebui sa isi procure singuri hrana, in conditii lipsite de orice fel de confort si, in acelasi timp, sa se lupte pentru supravietuire, dar si unii cu altii, pentru a demonstra ca merita titlul de unicul supravietuitor si premiul in valoare de 100.000 de euro.

Cei 18 concurenti au pornit optimisti si increzatori in propriile forte in aventura vietii lor, motivati de titlul si premiul show-ului! “Fiecare este pentru fiecare!”, “Voi fi o persoana curajoasa, echilibrata si cel mai bun sa castige!”, “Sunt pregatita sa fac orice pentru a ajunge printre primii!” sunt doar cateva dintre gandurile supravietuitorilor chiar la inceputul show-ului.

Insa, cele 44 de zile pe care concurentii trebuie sa le petreaca impreuna nu vor fi deloc atat de usoare precum si-au imaginat! Personalitatile diferite, obiectivele si strategiile pe care care le are fiecare vor fi unul dintre principalele impedimente de care se vor lovi pe insula, in incercarea de a convietui impreuna! 

Eroul, tradatoarea, manipulatorul, printesa, pustiul, clovnul, figura materna, tocilarul si singuraticul sunt doar cateva dintre trasaturile care pot descrie cei 18 concurenti din Supravietuitorul. insa, pe masura ce inainteaza in show, concurentii se schimba si isi modifica atat strategia, in functie de evolutia jocului, cat si perceptia asupra propriei personalitati. Cei slabi pot deveni oricand puternici, iar cei puternici pot fi oricand eliminati!

Luni, de la 20:30, toti romanii ii vor cunoaste pe cei 18 concurenti care vor trece prin aventura vietii lor, la Supravietuitorul! Marti, de la ora 20:00, aliantele si strategiile continua, in editia a doua a show-ului care a revolutionat televiziunea!

Supravietuitorul – Pentru ca poti! 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni