• PRO TV
  • Banatenii au demonstrat ca au ce trebuie pentru Supravietuitorul!

Banatenii au demonstrat ca au ce trebuie pentru Supravietuitorul!

Banatenii au demonstrat ca au ce trebuie pentru Supravietuitorul!

Pe 2 aprilie, asteptarea s-a incheiat pentru banateni! Caravana pentru cel mai tare show de televiziune al tuturor timpurilor, Supravietuitorul, a ajuns in Timisoara, iar fiecare dintre cei care au venit la preselectii a demonstrat ca are ce trebuie: curiozitate, energie, curaj, determinare si simtul aventurii!

Daca la Bucuresti a venit special pentru preselectiile Supravietuitorul un roman care locuieste in Statele Unite ale Americii, ieri a venit la Timisoara un tanar care locuieste in Germania si isi doreste foarte mult sa fie unul dintre cei 18 aventurieri care vor ajunge intr-un colt de paradis, complet rupt de lume.

Supravietuitorul este reality-show-ul care a revolutionat televiziunea in intreaga lume, iar acum a ajuns si in Romania, la PRO TV! Cei 18 romani care vor fi selectati vor avea parte, fara indoiala, de o experienta unica in viata, pe care nu o vor putea uita niciodata! Iar timisorenii au demonstrat ieri ca isi doresc sa fie parte din acest fenomen, indiferent de meseria pe care o practica. Medici, balerine, lucratori comerciali, inspectori, analisti, politisti sunt doar cateva dintre ocupatiile banatenilor care au venit ieri la preselectiile Supravietuitorul.

Doamnele si domnisoarele nu s-au lasat mai prejos! Fie ca sunt tinere aventuriere sau mame cu unul sau mai multi copii, fiecare vrea sa demonstreze ca vointa este singura motivatie care conteaza in Supravietuitorul. "Mi se pare caSupravietuitorulesteshow-ul care face oamenii obisnuiti sa devina extraordinari si vreau sa incerc, sunt sigura ca o sa ma pot adapta.", spune una dintre doamnele venite la preselectii.

Caravana Supravietuitorul isi continua drumul prin tara! Pe 9 aprilie, preselectiile pentru cel mai tare reality-show ajung la Iasi, la Hotel Unirea, iar pe 16 aprilie continua la Cluj-Napoca, Hotel Golden Tulip!

Daca esti sigur ca ai ce trebuie pentru a fi Supravietuitorul, te asteptam la preselectiile din tara!

Supravietuitorul – Ai ce trebuie?

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni