• PRO TV
  • Binterviu Alin versus Andrei: Ce au declarat despre experienta Supravietuitorul inainte de startul show-ului

Binterviu Alin versus Andrei: Ce au declarat despre experienta Supravietuitorul inainte de startul show-ului

Binterviu Alin versus Andrei: Ce au declarat despre experienta Supravietuitorul inainte de startul show-ului

Luni si marti, de la 20:30, Supravietuitorul va aduce in casele romanilor tensiune, suspans, schimbari neasteptate si aventura suprema a concurentilor care incearca din rasputeri sa faca fata competitiei. Supravietuitorul – Pentru ca poti!

De ce crezi ca ai fi un participant bun la Supravietuitorul?
Alin: Pentru ca imi place provocarea, noile oportunitati, posibilitatea de a construi tactic spre o victorie. As fi liantul in cadrul grupului, firi slabe si firi puternice. As fi liderul mediator. Ambitie am, dorinta am. Cred ca mi-am facut lectiile.

Andrei: Cred ca sunt un bun participant la Supravietuitorul, pentru ca sunt genul de om aventurier, care nu da inapoi in fata niciunei provocari. Imi place sa imi depasesc limitele si sa lupt pana la ultima suflare pentru a obtine ceea ce mi-am propus. Sunt intr-o forma fizica foarte buna si cred ca as face show.

Ce defecte crezi ca va aduce la suprafata viata pe insula?
Alin: Poate aroganta si intoleranta la prostia umana. Cu siguranta as reactiona la provocare, dar in sensul in care as manipula prostia spre a fi eliminata. In competitie prefer oameni inteligenti, nu prosti. Frustrarea cred ca va avea si ea locul ei ca si traire in toata perioada asta. Sunt constient ca nu voi fi de unul singur pe acea insula si ca va trebui sa ma adaptez si pliez si pe caracterele si personalitatile celorlalti. Cred ca acesta este un test pentru fiecare dintre noi. Cu siguranta datorita experientei de lucru cu oamenii, l-as trece.are in toata perioada. Cred ca m-as controla si stapani fara sa arat vreo emotie.

Andrei: Din cauza incapatanarii mele, a lipsei de mancare si a oboselii s-ar putea sa ajungem in situatii mai tensionate (intre concurenti), certuri...

Cum crezi ca vei reactiona cand vei trai in pustietate?
Alin: Reactia ar fi una de adaptare. Cred ca m-as bucura si inspaimanta in acelasi timp de locurile de acolo. As cauta sa descopar, sa cunosc.

Andrei: Cred ca voi fi in largul meu. Imi voi face adapost, voi cauta de mancare, voi face focul...ne vom distra! Abia astept sa traiesc in pustietate!

Cum crezi ca vei reactiona cand vei manca extrem de putin?
Alin: Aici nu am o problema. Insa evident pentru un efort fizic accentuat este nevoie si de o alimentatie bogata. As cauta sa fiu constient de nevoile corpului si sa nu fac excese alimentare.

Andrei: Oricum vreau sa slabesc, sper sa rezist. Altfel, voi pleca la vanatoare. Trebuie sa gasesc ceva de mancare.
 
Ce crezi ca ti-ar lipsi cel mai mult si cel mai putin pe o insula pustie?
Alin: Depinde si de perioada. Cel mai mult mi-ar lipsi prietenii si cei apropiati (dar ei m-ar vedea in fiecare episode si ar sti despre  ceea ce fac – ah, ce as dori sa fiu cu ei sa fac calcule despre aliante, trairi, momente petrecute in trib/pe insula, interpretari, etc), dar si o baie cu gel de dus si apa calda. Cred ca mi-ar lipsi hainele groase in momentele friguroase. Cel mai putin, hainele fancy, parfumul.

Andrei: Cel mai mult cred ca mi-ar lipsi familia, prietenii si activitatile montane pe care le am acum. Cel mai putin mi-ar lipsi viata moderna din Bucuresti.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni