• PRO TV
  • Camelia Potec le-a dat sfaturi participantilor de la Supravietuitorul! SHOW-ul care a revolutionat televiziunea va fi la ProTV!

Camelia Potec le-a dat sfaturi participantilor de la Supravietuitorul! SHOW-ul care a revolutionat televiziunea va fi la ProTV!

Camelia Potec le-a dat sfaturi participantilor de la Supravietuitorul! SHOW-ul care a revolutionat televiziunea va fi la ProTV!

Potec le-a dat sfaturi de supravietuire celor care viseaza sa ajunga in Filipine si sa treaca printr-o experienta unica in viata - la show-ul fenomen in lume - Supravietuitorul!

Mii de aventurieri s-au inscris la preselectiile pentru show-ul care a revolutionat televiziunea - Supravietuitorul! O parte dintre acestia au ajuns la o noua etapa a selectiei, proba de inot, si au primit sfaturi de la campioana olimpica, Potec!

"Nu au fost sportivi de performanta deci nu stiu ce inseamna sa duci fizicul la extrem sau sa te autodepasesti!", spune Potec.

Doar 18 concurenti vor avea sansa de a demonstra ca merita titlul de Supravietuitorul! Premiul e de 100 de mii de euro. Potec s-ar baga si ea! 

Sute de aventurieri s-au inscris la preselectiile pentru show-ul care a revolutionat televiziunea in intreaga lume - Supravietuitorul! Acestia au primit sfaturi de la campioana olimpica, Potec, ca sa faca fata probelor infernale! 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni