• PRO TV
  • Cand se astepta mai putin a parasit Supravietuitorul. Cine se alatura Raisei si devine al doilea membru al juriului

Cand se astepta mai putin a parasit Supravietuitorul. Cine se alatura Raisei si devine al doilea membru al juriului

Cand se astepta mai putin a parasit Supravietuitorul. Cine se alatura Raisei si devine al doilea membru al juriului

Unificarea triburilor a reprezentat o adevarata provocare pentru concurenti. La cateva zile de la "dizolvarea" triburilor Tubig si Hangin, concurentii aflati in cursa pentru castigarea titlului de "unicul supravietuitor" nu au reusit inca sa se decida asupra modului in care vor arata noile aliante.

Unii dintre ei au hotarat sa ramana fideli vechilor strategii, Andrei, Iulian si Mircea S. fiind de parere ca Mircea Amza trebuie votat si eliminat din competitie, in timp ce fetele - Otniela, Andreea si Adina - au oscilat din care tabara este mai bine sa faca parte. 

Dupa o proba pentru imunitate in care Andrei a fost desemnat castigator, Mircea Amza a simtit ca pamantul ii fuge de sub picioare si ca sansele lui de a continua concursul au scazut dramatic, avand in vedere maniera in care a fost perceput de cei din jur. 


Asa cum ne-am obisnuit, Consiliul Tribal este locul unde jocul se decide si adevaratele pareri ale concurentilor ies la lumina. Sub atenta supraveghere a Raisei - prima membra a juriului, concurentii au numit un tradator, in schimbul alegerii lor au primit o portie de mancare sau sansa de a vota de doua ori, si si-au exprimat votul in privinta concurentului pe care isi doresc sa il trimita acasa. 


De aceasta data, fetele au avut ultimul cuvant de spus. Contrar asteptarilor lui Mircea Amza si a dorintei arzatoare a lui Andrei de a il elimina pe Daddy, Musashy a fost cel mai votat dintre concurenti. Astfel coalitia sexului frumos a decis, iar Mircea Sarac a parasit Supravietuitorul si a devenit cel de-al doilea membru al juriului.

In compania Raisei, acesta va participa in secret la toate Consiliile Tribale si va avea ocazia sa urmareasca evolutia celor ramasi in competitie. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni