• PRO TV
  • Ce trebuie sa stii despre fenomenul "Supravietuitorul"

Ce trebuie sa stii despre fenomenul "Supravietuitorul"

Ce trebuie sa stii despre fenomenul "Supravietuitorul"

Un colt de rai, rupt de orice contact cu lumea, in care 18 aventurieri se vor lupta pentru titlul de Supravietuitorul!

Formatul Survivor a revolutionat televiziunea si, dupa zeci de sezoane, continua sa faca istorie! Lansat in anul 2000, show-ul reuseste sa captiveze zeci de milioane de telespectatori din intreaga lume! Ajunsa la sezonul 33, emisiunea din America da nastere, editie dupa editie, unor personaje care captiveaza prin strategii si personalitate, iar comunitatile de fani din jurul acestui format sunt unele dintre cele mai puternice din lume!

Si in Romania, fanii Survivor asteapta cu nerabdare prima editie Supravietuitorul. Cativa dintre ei au calatorit peste 400 de kilometri pentru a ajunge in Bucuresti, luni, la lansarea picturii 3D din Parcul Alexandru Ioan Cuza, creata special pentru show-ul Supravietuitorul.

Este foarte important ca fiecare dintre concurenti sa stie cum sa isi dozeze energia si resursele, astfel incat sa poata face fata probelor: proba de recompensa si proba de imunitate.

Cum s-au format echipele

Inca din prima zi in care au ajuns pe insula, cei 18 concurenti au fost impartiti in doua triburi, care locuiesc pe doua insule la mare distanta una de cealalta si complet rupte de orice urma de civilizatie. O data la cateva zile, cele doua triburi primesc un mesaj, prin care sunt anuntate ca urmeaza o proba.

Cele doua triburi se numesc Hangin (pronuntie Hanin), care inseamna vant, si Tubig, apa in limba filipineza. 




Cum castiga concurentii recompensa sau imunitatea?

La proba de recompensa, cele doua triburi se lupta pentru diverse obiecte care le pot imbunatati viata pe insula: provizii, mici elemente de confort, amintiri de acasa etc. Tribul care castiga recompensa trebuie sa imparta in mod egal tot ce a primit, chiar daca resursele sunt limitate si nu sunt indeajuns pentru toti.

Castigarea probei de imunitate ii asigura unui trib cateva zile in plus pe insula, cu acelasi numar de concurenti. Tribul care pierde imunitatea ajunge la Consiliul tribal, unde membrii tribului trebuie sa elimine, prin vot, unul dintre concurenti.

In fiecare zi, tensiunea poate atinge cote limita pentru cei 18 concurenti din Supravietuitorul, fie ca este vorba despre o zi petrecuta pe insula, printre necunoscutii care ti-au devenit familie, fie ca e vorba despre o proba de recompensa sau imunitate.

Aliantele sunt facute pentru a fi incalcate 

Cele doua triburi, Hangin si Tubig, isi fac strategii si incearca sa dezvolte aliante cu cei in care cred ca pot avea incredere. Insa, prietenia afisata poate fi, de fapt, strategia perfecta: tine-ti prietenii aproape si dusmanii si mai aproape!

Impartiti in doua triburi, cei 18 concurenti vor decide fiecare in parte ce strategie vor urma, in incercarea de a deveni unicul supravietuitor si de a castiga marele premiu, in valoare de 100.000 euro.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni