• PRO TV
  • Cei trei concurenti de pe Insula Exlilului s-au duelat intre ei. Cine a parasit definitiv competitia 

Cei trei concurenti de pe Insula Exlilului s-au duelat intre ei. Cine a parasit definitiv competitia 

Cei trei concurenti de pe Insula Exlilului s-au duelat intre ei. Cine a parasit definitiv competitia 

Dupa 35 de zile de competitie, concurentii au avut parte in aceste zile de incercari dificile si rasturnari de situatie greu de acceptat.

Concurentii de pe Insula Exilului au fost din nou supusi unui duel in ciuda faptului ca sunt infometati si a faptului ca Lucian se confrunta cu anumite probleme de sanatate. 

Ina, Lucian si Liviu s-au duelat intre ei, intr-o proba in care le-a fost testata atat forta fizica, dar si viteaza de reactie, iar la final, cel care s-a vazut invins si nevoit sa paraseasca competitia a fost Liviu.  

Cei doi concurenti care au reusit sa treaca peste duel au avut parte de o surpriza si, pe langa ca au primit provizii, li s-a oferit si o scrisoare scrisa de cei dragi. 



Membrii tribului Araw au avut posibilitatea sa negocieze pentru mancare in schimbul voturilor de la urmatorul Consiliu Tribal. Otniela si Robert au fost cei care au refuzat sa manance, in timp ce Adina, Iulian si Andreea au preferat sa se voteze pentru eliminare in schimbul unor mese copioase. 

Andrei, cel care a castigat colierul imunitatii, a renuntat la posibilitatea de a vota la Consiliul Tribal in schimbul obtinerii de provizii pentru intreg tribul. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni