• PRO TV
  • Cel mai complex show TV din lume! Aventura totala! Supravietuitorul, in curand la ProTV!

Cel mai complex show TV din lume! Aventura totala! Supravietuitorul, in curand la ProTV!

Cel mai complex show TV din lume! Aventura totala! Supravietuitorul, in curand la ProTV!

Un colt de rai, rupt de orice contact cu lumea, in care 18 aventurieri se vor lupta pentru titlul de Supravietuitorul!

Filipine este destinatia finala a concurentilor care vor incerca sa domine fizic si psihic in show-ul care a revolutionat televiziunea in intreaga lume!

Peste 7.100 de insule, peisaje impresionante oriunde te-ai uita, Oceanul Pacific si caldura – aceasta este, in cateva cuvinte, destinatia de vis pentru majoritatea turistilor. insa, cei 18 aventurieri din noul show de pe ProTV vor avea parte de experienta vietii lor, nu de una turistica!

Ajunsi in Filipine, vor fi nevoiti sa isi construiasca singuri un acoperis deasupra capului si sa isi procure mancare din ceea ce gasesc pe insula unde vor trai pe durata show-ului Supravietuitorul. si nu le va fi foarte usor! 

 

Clima tropicala, soarele puternic, lipsa de mancare si pericolele constante care ii inconjoara vor face ca rivalitatea si competitia dintre cei 18 concurenti sa fie asteptate de telespectatorii din intreaga Romanie! Toate acestea vor fi completate de probele prin care vor trece aventurierii, in lupta pentru imunitate sau recompense.

ProTV le va oferi telespectatorilor un show complet, filmat integral in Filipine, care va aduce in casele tuturor romanilor suspansul si nerabdarea de a vedea un nou episod din Supravietuitorul, cel mai tare show din istoria televiziunii!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni