• PRO TV
  • Cele mai interesante lucruri despre preselectiile Supravietuitorul 

Cele mai interesante lucruri despre preselectiile Supravietuitorul 

Cele mai interesante lucruri despre preselectiile Supravietuitorul 

18 concurenti, doua triburi, probe intense, Filipine, peisaje de poveste, lipsa hranei, prietenii, dusmanii, aliante, tradari, lipsa unui adapost, clima neprietenoasa si conditii dure de trai, acestea ar fi cuvintele care ar putea descrie cel mai tare show din istoria televiziunii din intreaga lume! 

Supravietuitorul a ajuns la PRO TV, iar preselectiile pentru acest show fenomen au demonstrat ca romanii abia asteapta sa urmareasca intamplarile din Filipine si aventurile prin care vor trece concurentii.

Show-ul Supravietuitorul este inca in etapa de selectie, in care se cauta cei mai buni, pasionati, determinati, aventurieri si visatori concurenti. De la inceputul preselectiilor, s-au strans mii de povesti si intamplari interesante, iar mai jos sunt doar cateva dintre ele!

  • Peste 10.000 de romani si-au dorit sa demonstreze ca au puterea fizica si psihica de a deveni Supravietuitorul. Femei si barbati de toate varstele, cu familii sau nu, au fost hotarati ca au ce trebuie pentru a ajunge in Filipine si a trece prin cea mai grea si, in acelasi timp, frumoasa experienta din viata lor!
  • Timp de 2 luni, Caravana Supravietuitorul a calatorit prin tara, pentru a gasi cei mai determinati concurenti. Dupa mai mult de 3.000 de kilometri strabatuti prin tara de echipa de productie si peste 10.000 de persoane a caror inscrieri au fost analizate si studiate, echipa este inca in cursul selectiei celor 18 concurenti care vor pleca in Filipine.
  • Din Germania si din Statele Unite ale Americii in Romania, special pentru preselectiile Supravietuitorul! Doi adevarati fani ai show-ului, romani stabiliti in Germania si SUA, au calatorit in tara special pentru sansa de a fi unul dintre cei 18 norocosi! “Mi-ar placea ca romanii sa se indragosteasca de acest fenomen si sa astepte acest show asa cum o fac si eu. Este o experienta de viata pe care o traiesc in mintea mea de 16 ani.”, a declarat despre format romanul din SUA.
  • Cursa pe bicicleta, din Republica Moldova, cu destinatia Supravietuitorul! Un cetatean din Republica Moldova a pornit catre preselectiile show-ului fenomen pe bicicleta. Calatoria sa de 102 kilometri pana la Iasi a fost pe o bicicleta veche de 25 de ani!
  • Ce motivatii au cei care s-au inscris? Show-ul Supravietuitorul este dur si solicitant atat din punct de vedere fizic, cat si psihic! Multi dintre cei care s-au inscris au demonstrat ca sunt pregatiti si determinati sa fie parte din show-ul care le va schimba, cu siguranta, viata! Cativa dintre ei nu s-au gandit nicio clipa la aliante, strategii sau probe fizice, ci au venit cu gandul ca vor putea schimba ceva punctual la ei insisi. Un exemplu este un domn trecut de varsta a doua, care a spus ca si-ar dori sa participe doar pentru ca este o ocazie sa se lase de fumat.
  • Biletelele suspecte despre supravietuire au starnit curiozitatea intregii echipe la preselectii. Unul dintre concurenti a pregatit de acasa o multime de biletele cu mesaje si citate despre supravietuire, pe care le-a pus prin hotelul in care erau preselectiile.
  • “Am invatat sa inot special pentru Supravietuitorul!” – aceasta a fost una dintre propozitiile pe care le-au spus foarte des cei veniti la preselectii! Fani ai show-ului sau pur si simplu persoane care isi doresc sa treaca printr-o experienta unica in viata, au recunoscut ca s-au apucat de inot dupa ce au aflat ca Supravietuitorul a ajuns in Romania, numai la PRO TV!
  • Camelia Potec le-a dat sfaturi celor care au ajuns mai departe in etapa de selectie! Campioana olimpica le-a dat sfaturi celor care au ajuns intr-o noua etapa a selectiei, in cautarea celor 18 concurenti care vor ajunge in show-ul Supravietuitorul! Le-a vorbit despre micile trucuri pentru a rezista probelor fizice solicitante in conditiile in care nu se vor putea hrani, hidrata si odihni corespunzator, dar le-a si povestit despre cele mai complicate experiente prin care a trecut ea. 

PRO TV va aduce in casele tuturor romanilor emotia, determinarea, aliantele, strategiile si cele mai solicitante probe in show-ul care a revolutionat intreaga lume – Supravietuitorul!

Supravietuitorul – Ai ce trebuie?

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni