• PRO TV
  • Cum au fost surprinse fetele la plaja, in timp ce baietii discuta intens despre aliante si strategii

Cum au fost surprinse fetele la plaja, in timp ce baietii discuta intens despre aliante si strategii

Cum au fost surprinse fetele la plaja, in timp ce baietii discuta intens despre aliante si strategii

Planurile concurentilor au fost date peste cap, iar aliantele s-au destramat intr-o clipa. Motivul? Regulile jocului s-au schimbat, iar Dragos Bucurenci i-a anuntat pe concurenti ca triburile vor fi amestecate.

Cand cele doua triburi au primit un mesaj care le spunea ca intr-o clipa se poate schimba totul, niciunul dintre concurenti nu s-a gandit ca lumea din Filipine le va fi data peste cap. 

Dupa ce reusisera, timp de 10 zile, sa isi dezvolte aliante, strategii si sa capete incredere in colegii de trib, cele doua triburi s-au amestecat inainte de proba de recompensa! Fiecare concurent a primit cate un ou, iar la semnalul lui Dragos concurentii le-au spart. Surpriza a fost uriasa pentru ei, au fost improscati cu vopsea rosie sau albastra! 

Triburile s-au amestecat, iar acum din tribul Tubig fac parte Raisa, Mircea A., Robert, Maria, Alin si Alexandra si tribul Hangin este format din Andrei, Mircea S., Otniela, Adina, Diana, Andreea si Iulian. Tot ce se afla pe insula tribului Tubig apartine de acum noului trib si tot ce se afla pe insula tribului Hangin ramane noului trib astfel format. Schimbarea a fost de bun augur pentru ambele triburi, care au dat semne ca se afla in locul potrivit. De acum, depinde de fiecare dintre ei sa ramana unicul supravietuitor.

Avand in vedere noua turnura pe care a luat-o jocul, baietii din tribul Tubig au inceput sa discute despre posibile aliante intre fete, dar si despre preferintele lor in materie de strategii de joc. In timp ce Mircea si Robert isi exprimau parerea despre cursul competitie, Alexandra si Raisa se bucura de un mement de relaxare la plaja.

Fetele au renuntat la sutiene si au profitat de pauza dintre probe pentru a se odihni. Pe voyo.ro poti vedea in exclusivitate momentele care nu au aparut la TV. Vezi aici imagini necenzurate cu Alexandra si Raisa la plaja.   


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni