• PRO TV
  • In cea de-a saptea editie Supravietuitorul, concurentii din tribul Hangin au primit mesaje emotionante de la familie!

In cea de-a saptea editie Supravietuitorul, concurentii din tribul Hangin au primit mesaje emotionante de la familie!

In cea de-a saptea editie Supravietuitorul, concurentii din tribul Hangin au primit mesaje emotionante de la familie!

Lupta si determinare in editia Supravietuitorul de luni seara! 

Cele doua triburi, Hangin si Tubig, au facut tot posibilul sa castige recompensa pusa in joc, au avut parte de confort, au vazut mesaje de la persoanele dragi, dar au dus si o batalie dura pentru imunitate, care le asigura cateva zile fara griji si continuarea luptei pentru titlul de unicul supravietuitor si premiul de 100.000 de euro. Editia Supravietuitorul de luni seara a obtinut o medie de 7.4 puncte de audienta si 17.8% cota de piata, la nivelul publicului comercial, pe intreaga durata de difuzare.

Confort si bilete la film pentru cele doua triburi!

Tribul Tubig pare ca are ghinion dupa ghinion. Pe timpul noptii, un animal salbatic a mancat toate rezervele de banane, asa ca membrii tribului au ajuns la proba de recompensa fara sa fi mancat nimic inainte.

Cele doua triburi, Hangin si Tubig, au luptat pentru o recompensa cel putin atragatoare. Doi concurenti, cate unul din fiecare trib, s-au intrecut intr-o proba care le punea la incercare memoria. in fata concurentilor au fost asezate diferite serii de obiecte, intr-o anumita ordine. Cand unul dintre concurenti considera ca a reusit sa memoreze ordinea obiectelor, acesta putea trage cortina pentru a le acoperi, pornind ulterior spre locul unde trebuia sa reproduca pozitionarea acestora. Miza a fost uriasa, tribul care a ajuns la 5 puncte castigate a avut posibilitatea de a alege intre doua premii: obiecte de confort (perne, un hamac, pasta de dinti si deodorant, dar si o saltea de plaja) sau bilete la film (o seara cu filme, suc si popcorn).



Andrei si Maria au fost primii la proba de recompensa. Desi cei doi concurenti au tras rapid cortina, semn ca au memorat ordinea obiectelor, Andrei a fost cel care a reusit sa reproduca intocmai pozitionarea elementelor. Raisa si Mircea S. au urmat in proba care necesita memorie vizuala, cel din urma reusind sa aduca al doilea punct tribului sau. A treia serie a fost formata din Alin si Adina si a fost rapid castigata de Alin, care a reusit sa aduca primul punct tribului sau. Au urmat Mircea A. si Diana. Desi cei doi s-au grabit sa traga cortina, niciunul nu a reusit sa identifice din prima incercare ordinea corecta a obiectelor. in cele din urma, Mircea a reusit sa restabileasca egalitatea si a adus al doilea punct pentru Tubig. A cincea runda i-a adus fata in fata pe Robert si Otniela, primul dintre acestia reusind abia din a sasea incercare sa castige punctul. Mircea S. si Alin s-au duelat pentru a-si conduce triburile mai aproape de recompensa, cei doi stabilind scorul de 3-3. Mircea A. si Andrei s-au intalnit in cea de-a saptea confruntare directa, primul dintre ei a reusit sa castige punctul. Mircea S. si Alin s-au reintalnit si au restabilit egalitatea intre triburi. in final, Tubig a castigat, Mircea A. reusind sa aduca al cincilea punct si, implicit, recompensa. 

Tribul Tubig si-a putut alege recompensa si a decis sa ia cufarul cu obiecte de confort, Hangin a ramas cu biletele la film, iar concurentii au gasit pe insula suc, popcorn, dar si mesaje video de la rude si persoane dragi! 

Pe Insula Exilului, Lucian si-a inceput dimineata cu dureri abdominale insuportabile si abia a reusit sa spuna cateva cuvinte, insa Alexandra a fost alaturi de el si l-a incurajat.

Hangin ramane in formula completa

Cea de-a doua proba a fost cea de imunitate, iar Tubig si Hangin s-au infruntat pentru a castiga simbolul imunitatii, care le asigura cateva zile in plus in show. Proba de imunitate a presupus deplasarea cu ajutorul unei placi de surf, pana la un ponton aflat pe apa. Acolo se aflau mai multe piese care compuneau un cub ce trebuia ulterior integrat intr-un puzzle mai mare. Dupa ce ambele triburi au colectat piesele care alcatuiau cubul mic, Hangin a reusit sa il si formeze, trecand la urmatoarea etapa: integrarea acestuia in puzzle-ul mare. Mai rapizi, coordonati, dar si mai determinati sa castige proba, membrii tribului Hangin au reusit sa compuna primii si puzzle-ul mare, castigand din nou imunitatea.

In seara aceasta, de la ora 20:30, tribul Tubig ajunge, din nou, in fata Consiliului tribal ca urmare a probei pierdute. Dupa o noapte de discutii si strategii, telespectatorii vor putea urmari cine este concurentul eliminat, dar si cum se va incheia duelul de pe Insula Exilului.

Supravietuitorul – Pentru ca poti! 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni