• PRO TV
  • In prima editie Supravietuitorul, doi concurenti au fost eliminati dupa numai  zece minute petrecute pe insula!

In prima editie Supravietuitorul, doi concurenti au fost eliminati dupa numai  zece minute petrecute pe insula!

In prima editie Supravietuitorul, doi concurenti au fost eliminati dupa numai  zece minute petrecute pe insula!

Supravietuitorul, cel mai intens campionat din lumea televiziunii a adus ieri seara in casele romanilor peisajele superbe din Filipine, 18 concurenti determinati sa castige titlul de unicul supravietuitor, dar si lupta acestora cu elementele naturii si chiar cu ei insisi. 

In numai doua zile petrecute in clima dificila din Filipine si fara resursele cu care erau obisnuiti, multi dintre concurenti au constientizat ca experienta Supravietuitorul va fi una autentica, dura, dar si de neuitat.

Prima editie Supravietuitorul a fost lider de audienta pe toate categoriile de public, pe parcursul intervalului sau de difuzare, si a inregistrat 8.7 puncte de rating si 23% share pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, din mediul urban.

Pe intreaga durata de difuzare, la nivel national, 1.3 milioane de telespectatori au urmarit Supravietuitorul, iar in minutul de maxima audienta de la 20:55, aventurile celor 18 concurenti au adus in fata televizoarelor peste 1.7 milioane de romani. 

Doua eliminari in primele 10 minute din Supravietuitorul si o mare surpriza: Insula exilului

Dragos Bucurenci, prezentatorul show-ului care a revolutionat televiziunea in intreaga lume, a facut cunostinta cu cei 18 concurenti Supravietuitorul si, dupa numai cateva minute, i-a anuntat ca doi dintre ei vor fi eliminati.



Aceasta veste i-a motivat pe 16 dintre ei sa faca tot posibilul pentru a trece de prima proba din show: sa inoate pana pe plaja. Daca Lucian (24 de ani, barman) si Diana (26 de ani, insotitor de bord) au fost primul barbat si prima femeie ajunsi, ceea ce le-a asigurat colierul liderului de trib, Aurelia (36 de ani, administrator ferma de porci) si Liviu (40 de ani, marketing manager) au devenit primele persoane eliminate din Supravietuitorul.


 




Desi inainte de a se arunca in apa Aurelia declarase ca se simte in elementul ei in apa, iar Liviu era convins ca in aceasta proba va demonstra ca este un luptator de cursa lunga, cei doi nici nu au apucat sa ii cunoasca pe ceilalti concurenti, pentru ca au fost eliminati. “Dezamagire, frustrare, ura, nervozitate, un mix pe care nu l-am mai trait pana acum, in 5 minute s-a dus dracului tot”, a spus Liviu, imediat dupa proba. Aurelia a inceput imediat sa planga, cu gandul la copiii sai pe care i-a dezamagit cu acest esec. Surpriza a venit cateva minute mai tarziu, cand Dragos Bucurenci i-a anuntat numai pe ei doi ca pot avea parte de a doua sansa, pe Insula exilului, de care ceilalti concurenti nu stiu si de unde au sansa de a reintra in joc. 

Doua triburi si doua dinamici total diferite

Faptul ca au castigat prima proba din Supravietuitorul le-a asigurat Dianei si lui Lucian dreptul de a-si alege culoarea tribului, rosu sau albastru, dar si membrii tribului alaturi de care sa traiasca aventura de supravietuire. A fost o decizie individuala care va duce, in acelasi timp, la construirea dinamicii de trib, decisiva in evolutia in show: fiecare concurent a trebuit sa aleaga o persoana de sex opus care sa se alature tribului.

Cele doua triburi formate sunt echilibrate, cu cate 8 concurenti (4 femei si 4 barbati) in fiecare. Tribul Hangin il are lider pe Lucian, care ii are alaturi pe Raisa (27 de ani, balerina), Mircea A. (48 de ani, constructor), Maria (24 de ani, agent de politie), Robert (29 de ani, masterand educatie fizica si sport), Ina (38 de ani, artist fotograf), Alex (27 de ani, expert tehnici de supravietuire) si Otniela (27 de ani, make-up artist).

Tribul Tubig o are lider pe Diana, care face echipa cu Alin (35 de ani, Project Manager), Adina (28 de ani, studenta la medicina), Andrei (27 de ani, consultant IT), Andreea (24 de ani, instructor de patinaj artistic), Mircea S. (38 ani, avocat), Alexandra (25 de ani, designer vestimentar) si Iulian (18 ani, sportiv).

Inainte de plecarea fiecarui trib pe insula sa, cei 16 concurenti au trebuit sa sape in nisip pentru provizii. Tribul Tubig a reusit sa gaseasca o lingura, doua sticle de ulei, nuci de cocos, orez, doua wok-uri, un briceag si banane, pe cand Tribul Hangin a plecat spre casa cu mult mai putine provizii.

Primele zile in trib, primele ocazii pentru strategii si aliante, dar si primele neintelegeri intre concurenti

Tribul Hangin a pornit cu stangul, cu pluta impotmolita la mal, o furtuna care nu-i lasa sa se concentreze si... multe pareri care se bateau cap in cap. Acesta a fost motivul pentru care cateva dintre fete, printre care Raisa si Otniela, nu au fost de acord cu modul in care si-a asumat Lucian rolul de lider al tribului. Dispare maceta, dar si papucul drept al lui Lucian, ceea cea a dat startul unei adevarate reconstituiri a fiecarui pas facut pe insula.

In Tribul Tubig, dinamica dintre concurenti pare mult mai buna. Cu o multime de provizii, mancare, acestia reusesc sa faca focul in numai 2 minute, spre deosebire de Hangin, care nu au noroc deocamdata. Insa aici apar primele lacrimi si primele persoane care cedeaza presiunii, tensiunii si conditiilor extrem de dure din Supravietuitorul. Adina spune ca vrea sa iasa din joc, Andreea ajunge sa planga pentru ca ceilalti colegi de trib risipesc cartofii, iar Diana este demoralizata si de-abia acum constientizeaza ca totul este real si ca Supravietuitorul nu este un concediu petrecut in Filipine, ci incercarea vietii ei!

In Tubig, aliantele apar din primele minute petrecute pe insula. Alin si Andrei par a-si dezvolta o alianta, desi, in privat, niciunul dintre ei nu are incredere in celalalt. “Am de gand sa ii manipulez pe toti pentru a-mi fi mie bine”, spune Alin, care are, deja, 3 finalisti in minte: Alin, Diana si Andrei.

In Hangin, o discutie intre fete se transforma rapid intr-o alianta aparent foarte puternica. Astfel, Raisa, Maria, Otniela si Ina stabilesc ca vor continua in trib in aceasta alianta, astfel incat sa reuseasca sa ajunga cat mai departe in show.

In acelasi timp, pe Insula exilului, atmosfera este mult mai relaxata! Aurelia si Liviu descopera multi bananieri, cocotieri, dar si provizii pentru urmatoarele zile.

Prima proba de recompensa – barbatii nu au ales nicio femeie sa participe

La prima proba de recompensa, imediat cum au ajuns, cele 2 triburi au fost nevoite sa voteze pentru un nou lider. Hangin l-a ales tot pe Lucian, insa Tubig nu o mai are lider pe Diana, ci pe Andrei.

La proba de recompensa, liderii au ales 4 persoane care sa se lupte pentru a castiga un kit complet de pescuit si un peste. A fost o competitie a barbatilor, castigata de Tubig. Iulian (Tubig), cel mai tanar concurent, s-a intrecut cu Mircea A. (Hangin), cel mai in varsta concurent, la inot, stafeta a fost preluata de Andrei (Tubig) si Robert (Hangin), care au carat butuci de lemn, apoi Mircea S. (Tubig) si Lucian (Hangin) au avut de traversat o barna de lemn pe care era infasurata o cheie, iar Alin (Tubig) si Alex (Hangin) au fost ultimii care s-au luptat. Tubig a reusit sa termine primul puzzle-ul si, astfel, au plecat acasa cu recompensa!

Astazi, de la 20:00, Supravietuitorul aduce tensiunea probei de imunitate si a Consiliului tribal in casele tuturor romanilor! Aventura suprema continua si pe Facebook si Twitter: mesajele care folosesc #supravietuitorul pot ajunge la televizor!

Supravietuitorul – Pentru ca poti! 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni