• PRO TV
  • Jocul social din Supravietuitorul se schimba de la o zi la alta!

Jocul social din Supravietuitorul se schimba de la o zi la alta!

Jocul social din Supravietuitorul se schimba de la o zi la alta!

Hangin are imunitate din nou, Maria a fost eliminata la Consiliul tribal, iar Insula exilului s-a schimbat

Triburile Hangin si Tubig au avut parte de o noua mare provocare si s-au luptat ieri seara pentru imunitate. Pentru Tubig a fost o incercare foarte grea, deoarece au mai ramas doar patru concurenti, iar imunitatea i-ar fi ajutat sa nu ajunga din nou la Consiliul tribal, pentru a elimina inca un coechipier. Hangin a demonstrat ca are mai multa forta, astfel tribul Tubig s-a vazut nevoit sa o elimine pe Maria din cauza problemelor de sanatate. Cea de-a zecea editie Supravietuitorul a obtinut o medie de 6.8 puncte de audienta si 21.2% cota de piata la nivelul publicului comercial, pe intreaga durata de difuzare.

Concurentii de pe Insula exilului s-au mutat in mijlocul unei mlastini

Liviu, Lucian si Ina au primit un mesaj care le-a dat mari sperante. Scenariile au inceput sa curga, pe masura ce isi strangeau toate lucrurile necesare: se vor unifica triburile sau vor avea parte de un nou duel. Si-au luat la revedere, cu parere de rau, de la insula care le-a fost casa pentru 20 de zile si au pornit cu speranta intr-o noua etapa, fara sa stie ce ii asteapta. 

Dragos Bucurenci le-a pregatit o surpriza: o noua insula pe care vor trebui sa supravietuiasca, in mijlocul unei mlastini, dar cu mai multe resurse de hrana. Cei trei s-au pus rapid pe treaba, au inceput sa isi construiasca adapostul si sa caute fructe, insa atmosfera dintre ei a inceput sa devina tensionata. Lucian a ales sa caute provizii pe insula, lucru ce i-a nemultumit pe Ina si Liviu, care lucrau la construirea adapostului. 

Concurentii din Hangin au participat, pentru prima data, la Consiliul tribal!

Ploaia, frigul si lipsa hranei le-au scazut concurentilor capacitatile fizice si psihice pentru proba de imunitate, care a fost una extrem de solicitanta si a presupus ca cele doua triburi, Hangin si Tubig, sa construiasca o pluta, rezolvand un puzzle format din 10 piese foarte grele. Cu ajutorul plutei au mers in larg pentru a lua o bila aflata pe o baliza, cu care au fost nevoiti sa sparga trei vase de lut. Dupa o lupta crancena, in care ambele triburi au luptat din rasputeri, Hanging a castigat din nou imunitatea, prajituri drept recompensa si avantajul de a participa, pentru prima data, la discutiile de la Consiliul tribal. 

In urma voturilor, Maria a parasit tribul Tubig

Tribul Tubig a avut o misiune grea ieri seara: sa decida pe cine urmeaza sa elimine la Consiliul tribal. Chiar daca concurentii aveau aliante si strategii, problemele de sanatate ale Mariei au contribuit la votul final al colegilor ei de trib. 

Momentul adevarului a venit la Consiliul tribal. Raisa, Maria, Robert si Mircea A. au demonstrat ca, impotriva aparentelor, s-au sudat ca o adevarata echipa. Totusi, dupa lungi dezbateri, tribul a decis sa o elimine pe Maria. Puteam mai mult, dar cu mari dureri!, a spus ea. Raisa, Robert si Mircea A. au ales sa aiba avantajul unui concurent sanatos, pentru a-i ajuta la probele viitoare si s-au despartit cu lacrimi in ochi de Maria. 

Saptamana viitoare, telespectatorii vor fi martorii unui nou nivel al jocului. Concurentii vor avea parte de noi surprize, vor face noi aliante, se vor isca controverse si vor lua parte la situatii neasteptate, care ii vor pune in dificultate in lupta pentru titlul de unicul supravietuitor si marele premiu de 100.000 de euro.

Supravietuitorul – Pentru ca poti!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni