• PRO TV
  • Totul sau nimic! Ultimul duel pentru concurentii care au locuit pe Insula Exilului. Lucian versus Ina: cine a castigat

Totul sau nimic! Ultimul duel pentru concurentii care au locuit pe Insula Exilului. Lucian versus Ina: cine a castigat

Totul sau nimic! Ultimul duel pentru concurentii care au locuit pe Insula Exilului. Lucian versus Ina: cine a castigat

In cea de-a 38-a zi, concurentii din Tribul Araw si cei aflati pe Insula Exilului au avut parte de o situatie pe care nu au prevazut-o.

Ziua 38 nu se anunta a fi una iesita din comun pentru Ina si Lucian. Cei doi concurenti aflati Insula Exilului isi pregateau masa atunci cand au aflat de la Dragos Bucurenci ca au doar 5 minute sa paraseasca locul neprietenos care le-a fost casa in ultima luna.

Dornici sa isi continue drumul in competitie, dar constienti ca doar unul va avea aceasta sansa, cei doi concurenti si-au strans cele mai pretioase si utile lucruri si l-au urmat pe Dragos Bucurenci. 

Spre surprinderea tuturor, Ina si Lucian au ajuns pe insula locuita de concurentii din Tribul Araw. Uimiti sa ii vada pe cei doi, Otniela, Andrei, Adina, Robert si Iulian nu au stiut cum sa reactioneze la vederea noilor veniti.

La prima vedere, aparitia concurentilor din Exil le-a dat planurile peste cap, iar jocul a luat o noua turnura. 

Dragos Bucurenci a fost cel care a linistit apele si le-a dezvaluit tuturor ce urmeaza sa se intample. Ina si Lucian au fost protagonistii ultimului duel, o lupta la finalul careia castigatorul a primit dreptul de a se altura Tibului Araw, dar si imunitatea, ceea ce inseamna ca la urmatorul Consiliu Tribal nu poate fi votat si eliminat. La polul opus, pierzatorul si-a luat adio de la competitia Supravietuitorul".


Determinati si dispusi sa dea totul pentru a ajunge in Marea Finala, Ina si Lucian au participat la un duel care le-a testat puterea de concentrare, dar si rabdarea. Se pare ca norocul a fost de partea lui Lucian. Concurentul a reusit sa construiasca cele cinci niveluri ale turnului inaintea Inei si a fost desemnat castigator.  

Finala Supravietuitorul are loc marti, 22 noiembrie, LIVE la ProTV! Poti vota cel mai simpatic supravietuitor

Astfel, concurentul a devenit membru al Tribului Araw si este ferit de pericolul eliminarilor la urmatorul Consiliu Tribal. In aceste conditii, vechii membri ai tribului trebuie sa isi regandeasca strategiile si aliantele. Regulile sunt dure si doar cei puternici au sanse sa ajunga in finala.



Supravietuitorul | LUNI - JOI | numai la ProTV

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni