• PRO TV
  • Mai sunt patru zile pana la prima editie Supravietuitorul!

Mai sunt patru zile pana la prima editie Supravietuitorul!

Mai sunt patru zile pana la prima editie Supravietuitorul!

Intr-o lume plina de ambitii, o singura competitie descatuseaza toate fortele naturii umane! Mai sunt numai patru zile pana la prima editie Supravietuitorul, show-ul care a revolutionat televiziunea in intreaga lume! In fiecare luni si marti, de la 20:30, aventurile, tensiunea, neintelegerile, strategiile si aliantele facute de cei 18 concurenti vor ajunge in toate casele din Romania.

De ce sa urmaresti Supravietuitorul? Mai jos sunt numai cateva dintre motivele pentru care vei astepta fiecare editie cu sufletul la gura!

18 straini sunt nevoiti sa traiasca impreuna, departe de orice idee de confort fizic sau psihic! Concurentii din Supravietuitorul au fost alesi in urma unui casting la care s-au incris peste 8.000 de persoane. Dupa teste complexe de personalitate, IQ, fizice si psihologice, concurentii care participa in primul sezon al show-ului se vor lupta pentru a demonstra ca merita titlul de unicul supravietuitor si marele premiu de 100.000 de euro! Cateva dintre orasele din care provin concurentii sunt Bucuresti, Timisoara, Cluj, Constanta, Bacau si Sibiu, iar cei 18 au varstele cuprinse intre 18 si 48 de ani.

Cele doua triburi au  fost formate chiar de concurenti! Inca din primele secunde ale show-ului, cei 18 concurenti vor simti daca alegerile pe care le-au facut sunt in favoarea sau defavoarea tribului pe care si l-au construit chiar ei: Hangin (pronuntie Hanin), care inseamna vant, si Tubig, apa in limba filipineza. 

Cele doua triburi locuiesc pe insule diferite! Situate la peste 30 de minute distanta unul de celalalt, cele doua triburi nu se vad decat in momentul in care ajung la proba de recompensa sau imunitate. Tot acolo, concurentii de pe o insula afla ce s-a intamplat pe cealalta insula.

Aliantele sunt facute pentru a fi incalcate. Inca din prima editie a show-ului Supravietuitorul, concurentii din cele doua triburi, Hangin si Tubig, isi fac strategii si incearca sa dezvolte aliante cu cei in care cred ca pot avea incredere. Insa, prietenia afisata poate fi, de fapt, strategia perfecta: tine-ti prietenii aproape si dusmanii si mai aproape!

Formatul Survivor a revolutionat televiziunea si, dupa zeci de sezoane, continua sa faca istorie! Lansat in anul 2000, show-ul reuseste sa captiveze zeci de milioane de telespectatori din intreaga lume! Ajunsa la sezonul 33, emisiunea din America da nastere, editie dupa editie, unor personaje care captiveaza prin strategii si personalitate, iar comunitatile de fani din jurul acestui format sunt unele dintre cele mai puternice din lume! Si in Romania, fanii Survivor asteapta cu nerabdare prima editie Supravietuitorul. Cativa dintre ei au calatorit peste 400 de kilometri pentru a ajunge in Bucuresti, luni, la lansarea picturii 3D din Parcul Alexandru Ioan Cuza, creata special pentru show-ul Supravietuitorul.

Supravietuitorul incepe pe 12 septembrie, la Pro TV! In fiecare luni si marti, atmosfera din Filipine si aventurile celor 18 concurenti vor ajunge in toate casele din Romania!

Supravietuitorul – Pentru ca poti! 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni