• PRO TV
  • Preselectiile Supravietuitorul s-au incheiat!

Preselectiile Supravietuitorul s-au incheiat!

Preselectiile Supravietuitorul s-au incheiat!

Caravana celui mai tare show din istoria televiziunii din intreaga lume, Supravietuitorul, a avut ieri ultima oprire, la Cluj. Ardeleni si nu numai au venit ieri la preselectii hotarati sa demonstreze ca au ce trebuie pentru a ajunge intr-un colt de paradis, rupt de orice contact cu lumea, si a castiga marele titlu si premiul de 100.000 de euro.

Actori, taximetristi, agricultori sau sportivi de performanta au venit ieri la Cluj din toate colturile tarii pentru a prinde ultima etapa a preselectiilor, a-si testa limitele si a porni in calatoria vietii lor.

Caravana Supravietuitorul s-a oprit in patru orase, Bucuresti, Timisoara, Iasi si Cluj, timp de patru saptamani si mii de oameni au venit sa-si testeze rezistenta fizica, dar si psihica pentru a ajunge concurenti in cel mai tare show de televiziune.

Experienta Supravietuitorul va fi, garantat, unica in viata! Aventura, emotii, aliante, prietenii, probe fizice, puzzle-uri, toate intr-un cadru de poveste, in care fiecare peisaj iti va ramane intiparit in minte!

Supravietuitorul – Ai ce trebuie?

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni