• PRO TV
  • Schimbare spectaculoasa in cele doua triburi, la Supravietuitorul! ASTAZI si MAINE, de la 20:30, numai la Pro TV!

Schimbare spectaculoasa in cele doua triburi, la Supravietuitorul! ASTAZI si MAINE, de la 20:30, numai la Pro TV!

Schimbare spectaculoasa in cele doua triburi, la Supravietuitorul! ASTAZI si MAINE, de la 20:30, numai la Pro TV!

Soc in cele doua triburi, la Supravietuitorul, luni si marti, de la 20:30! 

Daca pana acum concurentii si-au facut fel de fel de aliante, luni totul se schimba, iar planurile le vor fi date peste cap, fiind nevoiti sa replanifice si regandeasca orice strategie avuta initial. Lupta se inteteste, iar tensiunea ajunge la cote maxime in Hangin si Tubig. Pana in momentul acesta au stat linistiti, insa de acum inainte competitia atinge un alt nivel, toti constientizeaza faptul ca pot pierde in orice moment sansa la titlul de unicul supravietuitor si marele premiu in valoare de 100.000 de euro si ies la lupta cu toate armele.

La proba de recompensa, concurentii din cele doua triburi vor face tot posibilul sa nu cada in apa. Va fi o batalie dura, solicitanta, cu rastunari de situatie, insa, la final, cel mai bun trib va iesi invingatori. 

Pe Insula exilului sunt in momentul de fata patru concurenti: Ina, Lucian, Liviu si Alex. Doi dintre ei vor intra in duelul de luni, iar unul va parasi competitia cu lacrimi in ochi si regrete. Tensiunea va deveni insuportabila, dar dorinta de a ramane pe insula este mare, asa ca lupta va fi inversunata si va arata noi caractere.

Proba de imunitate le va testa celor doua triburi abilitatile de coordonare, iar concurentii vor fi nevoiti sa demonstreze ca sunt uniti si ca formeaza o adevarata echipa. Saptamana viitoare vom vedea daca reusesc sa se adapteze schimbarilor si cine va ajunge la Consilul tribal.

Luni si marti, de la 20:30, Supravietuitorul va aduce in casele romanilor tensiune, suspans, schimbari neasteptate si aventura suprema a concurentilor care incearca din rasputeri sa faca fata competitiei. 

Supravietuitorul – Pentru ca poti! 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni