• PRO TV
  • Supravietuitorul aduce luni, de la ora 22:00, un duel tensionat si o proba de recompensa plina de actiune!

Supravietuitorul aduce luni, de la ora 22:00, un duel tensionat si o proba de recompensa plina de actiune!

Supravietuitorul aduce luni, de la ora 22:00, un duel tensionat si o proba de recompensa plina de actiune!

Saptamana viitoare, in editia Supravietuitorul de luni difuzata de la ora 22:00, telespectatorii vor urmari noi rasturnari de situatie, dar si planuri si strategii ale concurentilor, in lupta pentru titlul de unicul supravietuitor si premiul in valoare de 100.000 de euro.

Hangin si Tubig sunt din nou fata in fata si vor lupta intr-o noua proba de recompensa. Cand se vor intalni, tribul Hangin va avea o surpriza cand vor afla ca Alin este concurentul eliminat la ultimul Consiliu tribal. La finalul probei, tribul castigator va primi pizza, iar aceasta recompensa ii va motiva pe toti sa castige, pentru ca sunt din ce in ce mai slabiti.

Dupa ce a fost votat la Consiliul tribal, Alin va ajunge pe Insula exilului, unde va fi surprins sa vada concurentii eliminati pe parcursul jocului. Se pare ca ceilalti exilati nu ii pregatesc o primire prea calduroasa, asa ca Alin va trebui sa gaseasca o noua alianta. Ramane de vazut daca va reusi sa capete increderea vreunui concurent sau nu.

Cei 4 concurenti, Alin, Lucian, Liviu si Ina, se pregatesc de duel, unul dintre acestia urmand sa paraseasca definitiv competitia Supravietuitorul. O proba de echilibru, concentrare si rapiditate va decide luni seara, de la ora 22:00, cine este mai agil, dar si cine paraseste definitiv competitia!

Supravietuitorul – Pentru ca poti! 


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni