• PRO TV
  • Unificarea triburilor a adus schimbari importante pentru concurenti. Cine a fost eliminat dupa Consiliul Tribal

Unificarea triburilor a adus schimbari importante pentru concurenti. Cine a fost eliminat dupa Consiliul Tribal

Unificarea triburilor a adus schimbari importante pentru concurenti. Cine a fost eliminat dupa Consiliul Tribal

Dupa 20 de zile petrecute in Filipine, cele doua triburi, Hangin si Tubig, s-au unificat si au format tribul soarelui, Araw.

In urma acestei unificari, mizele au crescut foarte mult, iar fiecare concurent este nevoit sa lupte pe cont propriu la probele de recompensa si de imunitate.

Dupa unire, concurentii au avut parte de o surpriza, fiind pentru prima data cand acestia au parte de o masa copioasa, cu carne, fructe, paine, alimente de care nu au mai avut parte de cand au ajuns pe insula. 

In aceasta editie au avut loc primele probe individuale. Intai au avut de construit un turn de 2,40 m din piese de lego, iar Diana, cea care a terminat ultima, a fost eliminata si trimisa pe Insula Exilului. 

Urmatoarele doua probe, de imunitate si de recompensa, au fost castigate de Mircea A., cel care a decis sa le ia pe Andreea si pe Adina intr-o escapada la un hotel de lux, aceasta fiind recompensa castigata de el.

La Consiliul Tribal, concurentii au decis ca Mircea S. sa aleaga pe cine sa elimine, iar cea care a parasit tribul Araw a fost Raisa. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni