• PRO TV
  • Unificarea triburilor este din ce in ce mai aproape, iar concurentii pun la cale noi strategii si aliante

Unificarea triburilor este din ce in ce mai aproape, iar concurentii pun la cale noi strategii si aliante

Unificarea triburilor este din ce in ce mai aproape, iar concurentii pun la cale noi strategii si aliante

Cele doua triburi, Tubig si Hangin, se confrunta cu noi provocari. Daca pana acum au luptat ca triburi separate, unificarea triburilor este din ce in ce mai aproape si aceasta idee pune mare presiune pe concurenti, dand nastere unor noi aliante. Editia de ieri seara a obtinut o medie de 6.2 puncte de audienta si 18.8% share la nivelul publicului comercial, pe intreaga durata de difuzare.

Alin, primit cu ostilitate pe Insula exilului

Ziua 17 l-a adus pe Alin pe Insula exilului, unde i-a gasit pe Liviu, Lucian si Ina. Noii colegi nu i-au lasat o impresie prea buna lui Alin, iar primele lor ganduri cand l-au vazut au fost: „O sa mearga acasa!”. Aceasta atitudine a venit in special de la Liviu si Lucian, care l-au tratat pe Alin ca pe un intrus in tribul lor, i-au ascuns informatii referitoare la duelul care urma si au incercat sa se comporte ca niste lideri de trib, ducand aceasta atitudine la extrem.

Dupa lungi intrigi, cei patru concurenti au participat la duel. Doi cate doi s-au confruntat in arena pentru sansa de a continua lupta pentru titlul de unicul supravietuitore. La aceasta proba, ei au trebuit sa tina in mana o statueta si in acelasi timp sa ii darame statueta adversarului. Primul duel dintre Alin si Lucian a fost castigat de cel din urma. Duelul dintre Ina si Liviu, a fost pierdut de Ina, care s-a confruntat in runda finala cu Alin. in cele din urma, Alin a fost declarat invins si a parasit definitiv competitia: „A fost vizibil esecul meu, cred ca s-a vazut din avion!”, a declarat acesta. 

Tubig a castigat proba de recompensa si a mancat pizza!

Proba pentru recompensa a venit intr-un moment critic pentru cele doua triburi, deoarece ambele ramasesera fara provizii. De aceasta data, recompensa a fost peste asteptarile lor: pizza. La aceasta proba, fiecare membru al tribului a trebuit sa inoate pana la o platforma si sa pescuiasca cate una dintre cele noua piese de puzzle. in timp ce concurentul se intorcea, coechipierii sai trageau piesa la mal cu o funie. Dupa ce toate piesele erau aduse la mal, ei trebuiau sa rezolve un puzzle sudoku. 

Dragos le-a mai pregatit o surpriza: cele doua triburi au trebuit sa aleaga cate un membru care isi va petrece o zi in tribul advers. Mircea din tribul Tubig si Mircea din tribul Hangin au fost alesi sa faca schimb de triburi. 

Dupa o lupta stransa, tribul Tubig a reusit sa faca corect puzzle-ul sudoku in mai putin de cinci minute, castigand astfel recompensa. Mircea a fost cel care a gasit rezolvarea, insa nu s-a putut bucura de recompensa, deoarece a mers in tribul pierzator. Colegii sai au dat dovada de fair-play pastrandu-i si lui cateva felii de pizza pentru momentul in care se intoarce acasa. 

Experienta schimbului de triburi nu a fost la fel pentru cei doi concurenti. in tribul Tubig, atmosfera a fost una prietenoasa, in tribul Hangin situatia a fost una mai tensionata si s-a spus lucrurilor pe nume in ceea ce ii priveste pe Raisa si Andrei. Ideea de unificare a triburilor ridica noi probleme si incertitudini, iar perspectiva unui cuplu format din Raisa si Andrei ii determina pe ceilalti concurenti sa se gandeasca la propriul rol in competitie.

In aceasta seara, de la 22:10, concurentii se vor confrunta cu noi provocari pentru a merge mai departe catre mare premiu de 100.000 de euro: o noua proba de imunitate si Consiliul tribal, la care va ajunge tribul care pierde proba de astazi. Ce noi aliante si strategii se pun la cale, ramane de vazut numai la Pro TV. 

Supravietuitorul – Pentru ca poti! 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni