• PRO TV
  • Alexandra, eliminata la primul Consiliu tribal la care participa!

Alexandra, eliminata la primul Consiliu tribal la care participa!

Alexandra, eliminata la primul Consiliu tribal la care participa!

Lacrimi, dezamagiri, tradari, planuri date peste cap si o multime de emotii au dominat editia Supravietuitorul de ieri seara! Hangin a castigat proba de imunitate, iar Tubig a eliminat-o pe Alexandra la primul Consiliu tribal la care ea a participat.

Editia Supravietuitorul de ieri seara a fost lider de audienta la nivelul publicului comercial pe intreaga durata de difuzare si a obtinut o audienta medie de 9.1 puncte de rating si 22.6% share.

Planurile Dianei de a pleca acasa sunt date peste cap!

Diana revine la rugamintea ei clara pentru colegii din tribul Hangin: sa piarda imunitatea, astfel incat sa o poata elimina la Consiliul tribal, pentru ca e ranita la picior si nu mai poate continua jocul. Andrei este cel care, in continuare, nu accepta ca este o idee buna, insa este constient de faptul ca este singura solutie prin care tribul sa ramana in continuare unit. Dupa o cearta aprinsa intre toti, decizia este clara: tribul Hangin este hotarat sa piarda proba, ca ea sa poata pleca acasa.

La proba de imunitate, situatia a fost, din nou, data peste cap! In plin sezon musonic, cand toti concurentii sunt disperati ca nu au cum sa se adaposteasca, tribul care va castiga imunitatea va primi si pelerine de ploaie! Insa, Dragos Bucurenci nu se opreste aici si pluseaza: un membru al tribului castigator poate face un raid pe insula celuilalt trib si sa aleaga 3 obiecte cu care se poate intoarce la tribul sau. si asa, dintr-o data, Diana isi poate lua la revedere de la planul facut si de la gandul ca ajunge acasa: pelerinele de ploaie sunt mult prea pretioase pentru a fi pierdute de colegii ei de trib, iar raidul este cireasa de pe tort. Este clar ca Hangin va lupta cu toate fortele pentru a castiga, chiar daca asta inseamna alte cateva zile negre pentru Diana.

Hangin castiga proba de imunitate!

La proba de imunitate, fiecare trib a avut de eliberat un cufar de lemn, in care erau depozitate mingi. Tot ce au avut concurentii de facut a fost sa duca 3 mingi in cos, trecand prin mai multe obstacole si fara sa atinga mingile cu mana. Mult mai complicat decat pare, insa.

Andrei si Mircea S. Au inceput pentru Hangin, iar Mircea A. si Robert pentru Tubig. Tribul Tubig este primul care elibereaza cufarul, insa Hangin recupereaza si pornesc de pe acelasi loc lupta pentru imunitate. Andrei si Mircea iau o minge pe 2 sfori si reusesc sa duca prima bila la a doua statie, de unde trebuie sa continue cu mingea pe o masa mobila, apoi ajung cu usurinta si pun prima bila in cos, in timp ce tribul Tubig nu reuseste nici macar sa duca mingea la prima statie. Maria si Alin reusesc, si ei, sa duca o minge la prima statie pentru Tubig, insa Andrei si Mircea baga in acest timp cea de-a doua minge in cos si apoi si pe a treia, aducand victoria, imunitatea, dar si premiul probei!

Andrei si Raisa – inceput de idila sau despartire pasionala?

Andrei a fost cel care a venit pe insula celor de la Tubig si le-a luat ceaunul, navodul si maceta. A fost o surpriza pentru cei din Tubig, care se asteptau ca Andrei sa le ia numai lucruri de care nu au, cu adevarat, nevoie.

Raisa nu s-a putut stapani si, imediat cum a aflat, a plecat de langa grup si a inceput sa planga. Dupa ce s-a linistit, Andrei si Raisa au inceput sa poarte o discutie de fata cu Robert, Mircea A., Alin, Alexandra si Maria, in care era evident ca cei doi aveau o alianta stabilita, desi erau in triburi diferite. Ceilalti din Tubig au inteles imediat ca este o tensiune foarte puternica intre cei doi, iar Raisa a devenit o tinta clara pentru trib.

Cand s-a intors pe insula lui, Andrei era vizibil afectat de intalnirea cu Raisa si avea mustrari de constiinta referitoare la obiectele pe care le luase de la Tubig. Colegii sai din Hangin au simtit asta si ca era afectat de reactia Raisei, insa nu au empatizat cu el. Otniela a spus despre atitudinea lui ca era foarte ganditor si mirosea asa... a dragoste!.

Strategii pentru un nou Consiliu tribal – Alexandra este eliminata!

Odata cu mesajul care anunta proba de imunitate a venit si o mare surpriza! Exista un talisman al imunitatii ascuns undeva pe insula fiecarui trib! Spre deosebire de simbolul imunitatii, castigat de intregul trib, talismanul imunitatii ofera protectie individuala la Consiliul tribal. Daca se simte in pericol ca va fi eliminat, cel care l-a gasit il poate folosi doar dupa ce membrii tribului au votat.

In stilul sau caracteristic, Alin spune increzator: “Trebuie cautat talismanul, eu am inceput inca din primele zile si stiu cam pe unde ar putea fi ascuns.”, in timp ce Mircea A. este mai rezervat in ceea ce priveste sansele lui de a-l gasi. insa Alin, motivat de ideea ca ar putea fi votat la Consiliul tribal care urmeaza, porneste intr-o cautare frenetica si il gaseste! El spune ca ar vrea sa foloseasca talismanul pentru planul sau machiavelic de a-l elimina pe Andrei din concurs. Face o strategie de nota 10, cu care ii castiga pe toti din tribul sau, prin care el sa il enerveze pe Andrei dupa unificarea triburilor, astfel incat cei din Hangin sa il voteze pe el, insa el o sa caute talismanul si toate voturile vor fi anulate, restul ramanand pentru Andrei.

La Consiliul tribal, Robert a spus ca problema din trib este ca nu exista o sincronizare intre concurenti. Mircea A. si Maria reactioneaza destul de agresiv in momentul in care Robert spune ca a simtit amenintarea din partea lor. La momentul votului, tribul a decis: Alexandra paraseste insula, dupa ce a primit 3 voturi de la Alin, Maria si Raisa.

De la saptamana la saptamana, tensiunea este din ce in ce mai mare intre concurentii din Supravietuitorul! Un nou concurent eliminat definitiv din show, o proba de recompensa, una de imunitate si Consiliul tribal pot schimba, din nou, planurile concurentilor! 

Supravietuitorul – Pentru ca poti! 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni