Aliante distruse, decizii luate pe ultima suta de metri. Cine e primul concurent care paraseste tribul Tubig dupa reorganizare

Data: 27 Septembrie 2016

Desi initial au stabilit ca vor pierde proba de imunitate pentru a o putea elimina pe Diana, membrii tribului Hangin si-au schimbat strategia in timpul probei de imunitate, cand au realizat ca au sansa sa castige, lucru care s-a si intamplat intr-o maniera categorica. 

Unul dintre bonusurile pe care le-au primit in urma victoriei a fost posibilitatea unui membru din Trib Hangin de a merge pe insula celor din Tribul Tubig, de unde a putut pleca cu trei lucruri. Andrei a fost cel care a dus aceasta sarcina la final, nu inainte a de a avea niste discutii neasteptate cu Raisa si cu Alin, despre strategiile pe care le-au facut in trecut. Show-ul Supravietuitorul este si pe www.voyo.ro 

In urma infrangerii, cei din Tribul Tubig s-au reunit in Consiliul Tribal pentru a vota cine este concurentul care paraseste grupul.

Fiecare membru si-a spus parerea, si-au exprimat nemultumirile care au aparut dupa reorganizare, iar la final au votat pe cine elimina din grupul lor. Dupa incheierea votului, Alexandra a fost cea aleasa sa iasa din Tribul Tubig.
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies