• PRO TV
  • Asteptarea concurentilor ia sfarsit! Triburile se unifica la Supravietuitorul!

Asteptarea concurentilor ia sfarsit! Triburile se unifica la Supravietuitorul!

Asteptarea concurentilor ia sfarsit! Triburile se unifica la Supravietuitorul!

Dupa 20 de zile petrecute in Filipine, cele doua triburi, Hangin si Tubig, se vor unifica si vor forma tribul soarelui, Araw! 

Luni, de la ora 22:30, concurentii vor avea parte de o surpriza de proportii, care va fi un prilej bun de a se imprieteni si cunoaste mai bine. Totodata, ii va lasa fara cuvinte si nu vor crede ca asa ceva este posibil sa se intample pe insula. ”Am indurat foarte multe, meritam. Mi-am facut cruce, nu mi-a venit sa cred.”, va spune Diana.

Incepand de luni, mizele vor fi mult mai mari, fiecare concurent va lupta pe cont propriu la probele de recompensa si imunitate, pentru marele premiu si titlul de unicul supravietuitor. Ramane de vazut cum se vor descurca de acum inainte si daca vor face fata tensiunii. Tot luni vor avea loc primele probe, dar si primele eliminari din noul trib. Lupta va deveni din ce in ce mai intensa, ghinionul si indemanarea isi vor spune cuvantul, iar concurentii isi vor pierde concentrarea.

Insulele care i-au gazduit pana acum vor fi uitate. De saptamana viitoare, se vor muta pe o alta insula, de unde vor trebui sa o ia de la zero, sa construiasca si sa se adapteze noilor conditii de trai. Vor iesi la iveala noi prietenii, dar si antipatii. Chiar daca unii dintre ei vor incerca sa se apropie de altii si sa isi faca aliati, in cele din urma toti vor realiza ca este vorba despre o competitie si numai unul poate iesi invingator. ”Raisa incearca sa se apropie de singurul om care i-a dat o speranta, dar s-ar putea sa sara calul.”, va spune chiar unul dintre apropiatii Raisei.

Luni, la Supravietuitorul, vom vedea cum se vor schimba concurentii, la ce probe extrem de solicitante vor fi supusi si cum vor rezista presiunii jocului, de la 22:30, numai la Pro TV!

Supravietuitorul – Pentru ca poti! 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni