Ei au ramas in lupta pentru marele premiu. Cine a fost eliminat de la Supravietuitorul dupa un duel plin de dramatism


	Ei au ramas in lupta pentru marele premiu. Cine a fost eliminat de la Supravietuitorul dupa un duel plin de dramatism
Data: 26 Septembrie 2016

Aliantele facute pana acum de catre membrii celor doua triburi au fost date peste cap, dupa ce componenta lor s-a schimbat in urma unei provocari propusa de Dragos Bucurenci.

Acesta le-a cerut concurentilor sa ia cate un ou din sacurile pe care le-a adus cu el, apoi sa-l sparga de corpul lor, experiment dupa care au descoperit ca in fiecare dintre acestea se afla vopsea de culoare rosie sau albastra, dupa care s-a si facut reorganizarea in triburile Hangin si Tubig.

Proba de recompensa a fost castigata de tribul Hangin, dupa o batalie dura, solicitanta si plina cu rasturnari de situatie, in care componentii celor doua triburi si-au testat anduranta si echilibru pe o bara extrem de ingusta, de-a lungul apei.

Pe insula exilului au existat cateva discutii despre alegerea duelistilor si, la final, Alex si Ina au fost cei care s-au luptat pentru a ramane in cursa pentru marele premiu de 100.000 de euro.

Desi si-a dorit sa ramana printre concurentii care pot deveni unicul supravietuitor, Alex a cedat pana la urma si a parasit competitia. 

Supravietuitorul este si pe www.voyo.ro!VIDEO EXCLUSIV - Ce a declarat Alex dupa ce a fost eliminat de la Supravietuitorul


Incepand din 26 septembrie descarca aplicatia ProTV, raspunde intrebarilor din show-ul Supravietuitorul si poti castiga un Iphone 7 si invitatii la finala Live a show-ului.

Vezi aici regulamentul concursului!

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies