• PRO TV
  • Binterviu Diana versus Otniela: Cum isi imaginau concurentele ca vor reactiona cand vor fi puse in situatii limita in show-ul Supravietuitorul

Binterviu Diana versus Otniela: Cum isi imaginau concurentele ca vor reactiona cand vor fi puse in situatii limita in show-ul Supravietuitorul

Binterviu Diana versus Otniela: Cum isi imaginau concurentele ca vor reactiona cand vor fi puse in situatii limita in show-ul Supravietuitorul

Luni si marti, de la 20:30, Supravietuitorul va aduce in casele romanilor tensiune, suspans, schimbari neasteptate si aventura suprema a concurentilor care incearca din rasputeri sa faca fata competitiei. Supravietuitorul – Pentru ca poti!

De ce crezi ca ai fi un participant bun la Supravietuitorul?
Diana: Ma consider o persoana puternica, ambitioasa si datorita meseriei pe care o profesez am dobandit capacitatea de a reactiona prompt in situatii limita. Cred ca acestea sunt o parte din calitatile necesare pentru a putea face fata unei astfel de provocari.

Otniela: Cred ca sunt un bun participant pentru ca imi doresc foarte tare sa particip, pentru ca sunt o fire sportiva, ambitioasa, competitiva, sociabila, iubesc aventura, iubesc natura, sunt foarte creativa, am un spirit bun de observatie, sunt atenta la detalii.
 
Cum crezi ca vei reactiona cand vei trai in pustietate?
Diana: Imi doresc sa am parte de experienta asta si daca mi se ofera aceasta sansa nu pot decat o sa privesc ca pe un lucru benefic, un test suprem de supravietuire. Este un salt in necunoscut, o schimbare radicala, insa ma adaptez mediului. Vreau sa devin un supravietuitor, o invingatoare.

Otniela: Nu stiu cum voi reactiona, dar cred ca o sa fiu foarte entuziasmata, iar pe masura ce o sa fiu pusa in anumite situatii cred ca imi voi da seama cat de mult pot face fata acelor conditii. Cred ca voi incerca sa arat ca imi este mai usor decat imi este in realitate.
 
Ce defecte crezi ca va aduce la suprafata viata pe insula?
Diana: Cred ca din dorinta de supravietuire, egoismul va iesi la iveala, de asemenea rautatea si superficialitatea.

Otniela: Cred ca o sa fiu in extrema opusa si o sa imi fie greu sa am incredere in cei de langa mine. Cred ca o sa fiu mereu suspicioasa, cred ca o sa ma enervez foarte usor si o sa imi fie mai greu sa ma controlez. 
 
Cum crezi ca vei reactiona cand vei manca extrem de putin?
Diana: Alimentatia este destul de importanta , mai ales cand ai nevoie de energie pentru a putea face fata provocarilor, insa avand in vedere faptul ca in viata de zi cu zi nu sunt o persoana care mananca mult din punct de vedere cantitativ, nu cred ca va fi neaparat o problema. Bineinteles, va fi mai greu sa te obisnuiesti cu ideea ca dimineata nu mai poti consuma rodia de zi cu zi sau fresh-ul de morcov cu mar, dar punand in balanta satisfactia pe care mi-o poate oferi acest concurs si alimentatia corecta pe care o urmez in viata cotidiana, aleg provocarea!

Otniela: Sunt genul de persoana care prefera sa manance putin, dar ce ii place, deci sper sa nu fie o problema atat de mare cantitatea de mancare. Cred ca o sa fie greu! Dar o data ce intri intr-un ritm in care organismul primeste putina mancare, incepi sa te acomotezi. Eu am o problema foarte mare cu dulciurile, imi plac atat de tare incat mananc zilnic foarte mult, iar la lipsa de dulce pot sa spun ca sunt nervoasa si enervanta si ma plang.
 
Ce crezi ca ti-ar lipsi cel mai mult si cel mai putin pe o insula pustie?
Diana: Oricat de mult mi-as gasi alte ocupatii, mi-ar lipsi cei din jur. Omul nu e facut sa fie o fiinta solitara, indiferent de inventivitatea noastra, de ce ocupatii ne-am putea  gasi singuri pe o insula pustie, vom ajunge sa vorbim asemenea actorului Tom Hanks in “Cast Away(Naufragiatul)” cu o minge de volei manjita de sange, botezata Wilson. Nu putem trai fara cei din jurul nostru.

Otniela: Cred ca mi-ar lipsi dragostea sincera a celor din jurul meu, cred ca este cel mai important aspect. Oricum un obiect atat de important incat sa inlocuiasca toate nevoile de pe insula nu cred ca exista. Asa ca nu incerc sa il gasesc. Prietenii fac misto de mine ca nu as putea rezista fara multe haine, produse de ingrijire coroprala, machiaj...dar sunt sigura ca nu mi-ar lipsi.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni