• PRO TV
  • Caravana Supravietuitorul porneste prin tara. Ai ce trebuie?

Caravana Supravietuitorul porneste prin tara. Ai ce trebuie?

Caravana Supravietuitorul porneste prin tara. Ai ce trebuie?

Incepand de saptamana viitoare, caravana Supravietuitorul va porni in cautarea celor mai aventurieri, curajosi, exploratori si rezistenti concurenti, pentru primul sezon al show-ului care a revolutionat televiziunea in intreaga lume!

Cei care doresc sa isi testeze limitele in ceea ce va deveni, cu siguranta, aventura vietii lor sunt asteptati in Bucuresti, Timisoara, Iasi si Cluj-Napoca! Toti cei care vor veni la preselectii au sansa sa demonstreze ca au ce trebuie pentru a fi printre cei 18 aventurieri care vor ajunge intr-un colt de paradis rupt de civilizatie, in lupta pentru marele premiu al show-ului!

Prima oprire a caravanei Supravietuitorul este in Bucuresti, pe 25 martie, la Hotel Ramada Bucharest Park, de la ora 10:00. Timisorenii cu spiritul aventurii sunt asteptati la Hotel Continental, pe 2 aprilie, de la ora 10:00, iar pe 9 aprilie este randul celor din Iasi sa arate ca sunt invingatori, la Hotel Unirea. Caravana Supravietuitorul are ultima oprire in Cluj-Napoca, pe 16 aprilie, la Hotel Golden Tulip, tot incepand cu ora 10:00.

Daca esti sigur ca ai ce trebuie pentru a fi Supravietuitorul, te asteptam la preselectiile din tara!

Supravietuitorul – Ai ce trebuie?

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni