Ce a declarat Andi Moisescu despre varianta de a participa la Supravietuitorul INTERVIU EXCLUSIV 


	Ce a declarat Andi Moisescu despre varianta de a participa la Supravietuitorul INTERVIU EXCLUSIV 
Data: 26 August 2016

- Te-ai vedea in postura de concurent la Supravietuitorul? Crezi ca ai putea rezista?

- Eu cred ca noi toti am fost concurenti in Supravietuitorul, in ultimii 26 de ani, aici la noi acasa. Sigur, e mult mai frumos formatul tv, dar as zice ca nici jungla noastra de zi cu zi nu e de trecut cu vederea. De-asta inclin sa cred ca nu mi-ar fi chiar atat de greu daca m-as arunca in lupta pentru supravietuire. 

- Te-ai uitat la emisiunile de afara Survivor, care a fost momentul care te-a impresionat?

- Dincolo de spectacolul tv in sine, formatul vorbeste despre noi, oamenii. Si o face simplu, exemplificand. Momentele in care vedem tot ce-i mai bun si mai rau in noi, in acelasi timp, sunt cele care ma prind cel mai tare. Eu nu stiu daca noi realizam cat de tare suntem tentati sa descoperim ce ne desparte, in loc sa incepem cu ceea ce ne-ar putea lega.

- Ce te sperie cel mai mult si crezi ca te-ar face sa pierzi la Supravietuitorul?

- E ceva ce cred ca m-ar impiedica sa ma concentrez asupra mizei. Dragostea fata de copii, fata de familie. Pentru mine e deasupra oricarei mize. Datorita ei as fi in stare sa pierd inainte de-a incepe. 

- Care e ritualul tau atunci cand te uiti la emisiunea favorita? Cum te vei pregati pentru Supravietuitorul?

- Incep sa negociez cu mult timp inainte cu cei mici ai mei. Pentru sanatatea familiei, ne-am limitat la un singur televizor. Asa incat trebuie sa am grija sa-mi fac si eu putin loc printre competitiile de sport extrem si, cum altfel, Ice Age, Ratatouille, toata seria Harry Potter si asa mai departe. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies