• PRO TV
  • Decizia a fost luata si a suprins pe toata lumea. Putini se asteptau sa fie data afara la Consiliul Tribal

Decizia a fost luata si a suprins pe toata lumea. Putini se asteptau sa fie data afara la Consiliul Tribal

Decizia a fost luata si a suprins pe toata lumea. Putini se asteptau sa fie data afara la Consiliul Tribal

Dupa ce Tribul Hangin a castigat proba de Imunitate, iar cei din Tubig au primit vestea ca vor ajunge din nou in fata Consiliului Tribal, si-a facut aparitia si primul desert de la inceputul show-ului si pana acum, de care s-a bucurat din pacate numai tribul castigator.

In aceasta editie, concurentii au avut parte de o multime de surprize. Liviu, Lucian si Ina au fost mutati pe o alta Insula a Exilului, Tribul Hangin a castigat proba de Imunitate si s-a bucurat de un platou intreg cu prajituri, iar Tribul Tubig a aflat ca la Consiliul Tribal vor fi urmariti de celalalt trib.

Raisa, Mircea Amza, Robert si Maria au ajuns din nou in fata Consiliului Tribal, doar ca de aceasta data in afara de faptul ca au fost nevoiti sa ia o decizie importanta, au avut de suportat si gandul ca cei din Tribul Hangin s-au bucurat de un platou de prajituri chiar in fata lor.

Fiecare dintre cei patru si-a spus parerea, si-au exprimat nemultumirile, iar la final au votat pe cine elimina din grup. Dupa incheierea votului, Maria a fost cea aleasa sa paraseasca tribul.

Show-ul Supravietuitorul este si pe www.voyo.ro 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni