• PRO TV
  • El este prezentatorul "Supravietuitorul" Australia. Cum arata sotia lui

El este prezentatorul "Supravietuitorul" Australia. Cum arata sotia lui

El este prezentatorul "Supravietuitorul" Australia. Cum arata sotia lui

In varsta de 46 de ani, Jonathan LaPaglia este unul dintre cei mai indragiti prezentatori tv. Cea mai mare surprindere a fanilor a fost atunci cand au aflat ca este noul prezentator al emisiunii "Supravietuitorul" Australia.

Desi este cunoscut pentru seriale tv precum "Seven Days" sau "The Slap", acesta a lasat comoditatea si s-a aventurat pentru a filma in conditii dramatice alaturi de concurentii emisiunii. 

Dupa ce a fost anuntat oficial ca prezentator al emisiunii, LaPaglia a declarat in nenumarate randuri ca se simte onorat sa fie gazda unui show care este de maxim interes pentru publicul din fata ecranelor.

Actorul este apreciat pentru aspectul fizic, dar sotia Ursula Brooks nu este nici ea usor de trecut cu vederea. Desi are 41 de ani, scriitoarea a fost mereu complimentata pentru felul in care arata, iar atunci cand apare la bratul sotului formeaza unul dintre cele mai apreciate cupluri de vedete din Australia.

PRO TV le va oferi telespectatorilor acelasi show care a revolutionat televiziunea din intreaga lume. Acesta a fost filmat integral in Filipine si va aduce in casele tuturor romanilor suspansul si nerabdarea de a vedea un nou episod din Supravietuitorul.

Supravietuitorul – Ai ce trebuie?

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni