Desenul 3D Supravietuitorul din Parcul IOR. Vino LUNI incepand cu ora 18:00 la capatul aleii principale sa traiesti experienta pe pielea ta

Data: 03 Septembrie 2016

Update: Desenul 3D Supravietuitorul din Parcul IOR. Vino luni, 5 septembrie,  incepand cu ora 18:00 la capatul aleii principale sa traiesti experienta pe pielea ta #pentrucapoti ProTV.Update:  
Atmosfera din Filipine, direct in Bucuresti. Vino si tu sa vezi desenul 3D Supravietuitorul!
Update: 
3D Supravietuitorul. Te asteptam in parcul Alexandru Ioan Cuza sa traiesti experienta pe pielea ta #pentrucapoti

Update: Sunt foarte entuziasmat sa ma aflu in Bucuresti, este prima oara cand ajung in Romania. Vremea este minunata, iar arhitectura de aici este fantastica! Urmeaza 3 zile in care o sa pictez, este o provocare tocmai pentru ca este o creatie de dimensiuni mari si trebuie sa fie gata in numai trei zile. Supravietuitorul este un show fantastic, care m-a inspirat foarte mult sa creez aceasta pictura deosebita, tropicala, dar care vorbeste si despre pericole si aventura. Sper ca bucurestenii vor veni in numar cat mai mare si se vor poza cu pictura! Si de-abia astept sa mananc sarmale!”, a declarat Joe Hill.Update: 
Supravietuitorul #pentrucapoti #liveart #parcIOR ProTV


Update: Work in progress. Desenul Supravietuitorul 3D incepe sa prinda contur.Update:  Au inceput pregatirile pentru desenul 3D Supravietuitorul :) #supravietuitorul #pentrucapoti ProTV -  3D Joe & MaxCei care vor sa vada artistul in timp ce face lucrarea 3D Supravietuitorul pot face acest lucru astazi, maine sau luni, in parcul Alexandru Ioana Cuza, Aleea Belvedere.

Italia: 

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO!
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies