• PRO TV
  • Interviu Exclusiv cu Alexandra la scurt timp dupa ce a fost eliminata din Supravietuitorul

Interviu Exclusiv cu Alexandra la scurt timp dupa ce a fost eliminata din Supravietuitorul

Interviu Exclusiv cu Alexandra la scurt timp dupa ce a fost eliminata din Supravietuitorul

Duelurile dintre concurentii aflati pe Insula Exilului se dovedesc a fi extrem de solicitante. Presiunea a apasat si de aceasta data pe umerii lui Liviu, Lucian si ai Alexandrei, iar ideea ca ar putea sa fie eliminati din competitie i-a determinat sa reflecteze asupra pozitiei lor in tabara.

La polul opus, Ina nu a resimtit emotia unei confruntari, avand in vedere ca a intrat in posesia unui mesaj prin care a fost informata ca ea poate decide cine sunt cele doua persoane care merg la duel. In ciuda acestui avantaj, ajunsa pe "campul de lupta", concurenta a preferat sa ramana ferma pe pozitii si sa urmeze strategia stabilita anterior.

Astfel, Liviu si Alexandra au fost cei care si-au testat aptitudinile intr-o proba care le-a solicitat puterea de concentrare, dar si forta fizica. 

Vezi aici momente VIDEO din show-ul Supravietuitorul!



Dupa cateva minute intense, corpul Alexandrei a cedat, iar concurenta a fost eliminata definitiv din concurs. Dupa 15 zile petrecute la Supravietuitorul, Sniti a plecat acasa, iar Liviu a fost desemnat castigator.

Pentru victoria sa, concurentul a fost premiat cu un amnar, menit sa ii ajute pe cei ramasi pe Insula Exilului sa aprinda focul, dar si sansa de a asista la Consiliul Tribal alaturi de un alt concurent. Mai mult, inainte de startul Consiliului, acesta a avut ocazia de a se bucura de o cina satioasa. 

Interviu Exclusiv cu Alexandra la scurt timp dupa ce a fost eliminata din Supravietuitorul.

Show-ul Supravietuitorul e si pe voyo.ro!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni