• PRO TV
  • Lupta in noroi pentru concurentii din Supravietuitorul, luni, de la 22:15!

Lupta in noroi pentru concurentii din Supravietuitorul, luni, de la 22:15!

Lupta in noroi pentru concurentii din Supravietuitorul, luni, de la 22:15!

Saptamana viitoare, de la 22:15, in Supravietuitorul, telespectatorii vor urmari noi probe spectaculoase, care vor face din ce in ce mai dificil drumul spre titlul de unicul supravietuitor si premiul in valoare de 100.000 de euro.

Prima proba a serii va reprezenta o adevarata provocare pentru concurenti: o lupta in noroi extrem de solicitanta. Cel care va reusi sa faca fata tensiunii si terenului alunecos va fi rasplatit cu bere si coaste la gratar, insa nu va fi deloc simplu. Fiecare isi va face strategii, va intra in batalie pe cont propriu, iar unele decizii luate ii vor surprinde pe ceilalti.

Pe Insula exilului, spiritele se vor incinge din cauza duelului pe care toti il asteapta. In editia de luni, unul dintre concurenti va parasi Supravietuitorul in urma unei probe de indemanare care le va da mari batai de cap.


Luni, de la 22:15, o parte dintre membrii tribului Araw se vor pune de acord in ceea ce priveste inlaturarea lui Mircea Amza din competitie, deoarece va deveni din ce in ce mai puternic, in ciuda resurselor limitate, si va reprezenta cel mai mare pericol pentru toti.

Supravietuitorul – Pentru ca poti! 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni