• PRO TV
  • Maria a parasit Supravietuitorul dupa 30 de zile de lupta! Show-ul e ASTAZI, de la 22:30, la ProTV

Maria a parasit Supravietuitorul dupa 30 de zile de lupta! Show-ul e ASTAZI, de la 22:30, la ProTV

Maria a parasit Supravietuitorul dupa 30 de zile de lupta! Show-ul e ASTAZI, de la 22:30, la ProTV

Surprize, avantaje, strategii si lupta apriga in Supravietuitorul! Luni, concurentii au avut parte de noi provocari, o licitatie care i-a bucurat, dar si de un duel pe Insula exilului, in urma caruia Maria a fost eliminata din competitie. Editia Supravietuitorul de luni a obtinut 5.1 puncte de rating si 16% share, la nivelul publicului comercial, pe intreaga durata de difuzare.

Licitatie surpriza pentru tribul Araw

Concurentii s-au trezit dis de dimineata bine dispusi si cu zambetul pe buze, iar Andrei si Iulian au incercat sa se reintegreze in grup si sa le spuna tuturor ca, de fapt, nici ei nu il placeau pe Mircea S., iar plecarea acestuia a fost de bun augur pentru trib.

Proba de recompensa le-a adus concurentilor o licitatie surpriza, la care a participat si Liviu, trimis de colegii lui de pe Insula exilului sa le aduca provizii si vesti. Membrii tribului Araw au primit cate 500 de pesos filipinezi, dar au fost altruisti si au facut cheta pentru musafirul lor, asa ca fiecare a ramas cu cate 440 de pesos pentru licitatie, iar Liviu a strans 420. 

Fiecare a putut licita pentru produsele pe care Dragos Bucurenci le-a prezentat. Banii nu au putut fi impartiti si nici produsele. In plus, produsul achizitionat a trebuit sa fie savurat pe loc, deoarece licitatia se putea termina in orice moment. Licitatia a inceput cu chips-uri si suc de mango, cumparate de Iulian. Adina a dat toti banii pe trei goffre cu dulceata si ciocolata si un latte, iar Otniela a licitat pentru pachetul rasfat format din dus, sampon, crema de corp, sapun, burete, prosop si o rochie noua. Andreea a ales sa dea 160 de pesos pentru un platou acoperit, a riscat si a primit ce isi dorea: un burger, cartofi prajiti si suc de portocale. Urmatorul produs a fost tot un mister, obtinut de Robert: gogosi glazurate si suc de portocale. Dragos Bucurenci i-a facut o propunere, sa pastreze produsul sau sa ia o plasa de pescuit pentru tot tribul, insa Robert a decis sa ia dulciurile. Licitatia a continuat cu inca o surpriza, adjudecata de Andrei, care a primit un bol de paste cu carne si un pahar de vin. Otniela a licitat cei mai multi bani pentru un copan de pui la gratar cu cartofi prajiti, dar a riscat si a renuntat la ele pentru un platou acoperit care continea restul puiului. 

Urmatorul produs putea reprezenta un avantaj enorm in proba de imunitate pentru Mircea A., care l-a adjudecat. Insa el a ales sa renunte la avantaj in favoarea proviziilor pentru trib. Liviu a licitat cea mai mare suma de bani pentru un bol plin cu pui prajit si sos de rosii, pe care a fost nevoit sa-l imparta cu tribul Araw si sa manance tot continutul in doar un minut. Urmatorul produs a fost unul special: scrisori de acasa pentru fiecare, in schimbul a 40 de pesos. Mesajele primite de la cei dragi i-au emotionat pe concurenti si i-au bucurat, dandu-le putere sa lupte in continuare.

Pentru ca Liviu a petrecut o zi pe insula tribului Araw si a participat la o proba, si un concurent din trib a fost nevoit sa mearga cu Liviu pe Insula exilului. Pentru ca nu stiau ce avea sa-i astepte acolo, concurentii au tras la sorti, iar Andreea urma sa plece, insa, vazand ca este foarte trista, Mircea A. a ales sa o protejeze si sa mearga in locul ei.


Ultimul duel pentru Maria pe Insula exilului

Pe Insula exilului, concurentii au primit o veste buna: un duel mult asteptat. Chiar daca Lucian, Ina si Maria au crezut ca se vor duela toti trei, fara Liviu, acesta a revenit pe insula impreuna cu Mircea A. Toti s-au bucurat sa-i vada, au stat de vorba, au vorbit despre diverse intamplari din tribul Araw si au ales cine se va lupta pentru un loc in Supravietuitorul. Mircea A. le-a povestit despre aliantele dintre concurenti si cum s-au schimbat in cele 30 de zile petrecute in Filipine si a venit cu un gand clar pe Insula exilului: acela de a-si face noi aliati. Ina, Maria, Lucian si Liviu credeau ca si Mircea va lua parte la duel si s-au gandit sa-l trimita sa lupte impotriva lui Liviu, insa au avut parte de o surpriza: Mircea a trebuit sa aleaga cei doi concurenti care vor participa la duel, iar el i-a selectat pe Maria si Liviu, respectand regulile lor.

Duelul a necesitat foarte multa concentrare si stapanire. Cei doi au fost legati de un stalp si, dupa ce au reusit sa se dezlege, au parcurs arena folosindu-se de doua galeti de lemn si nu au avut voie sa atinga pamantul. Au ajuns in cealalta parte a arenei, unde au gasit piesele unui puzzle. Cu ajutorul lor au putut construi un turn chinezesc. Duelul a inceput mai bine pentru Maria, care a reusit sa se dezlege foarte repede, insa Liviu a recuperat si a ajuns imediat dupa ea la zona in care era puzzle-ul. Concurentii au tratat proba cu calm si au facut tot posibilul sa reziste psihic pentru a ramane in lupta pentru titlul de unicul supravietuitor si premiul in valoare de 100.000 de euro. 


Dupa mai bine de o ora si cu o strategie foarte buna, Liviu a reusit sa rezolve puzzle-ul si sa ramana in joc. In plus, el a primit si provizii pentru cateva zile pentru trib: orez, faina si ulei. Maria a parasit Supravietuitorul, si-a luat ramas bun cu lacrimi in ochi de la colegii si prietenii ei si le-a urat mult succes in competitie, cu toate ca a regretat enorm faptul ca nu a rezistat mai mult si ca nu a iesit invingatoare din duel.

Miercurea aceasta, de la ora 22:30, concurentii vor avea parte de o proba de imunitate spectaculoasa, in care numai cei puternici vor face fata si de un Consiliu tribal plin de surprize, in urma caruia unul dintre ei va parasi competitia si se va alatura Raisei si lui Mircea S. in juriul Supravietuitorul. Tot saptamana aceasta, vom vedea si ce probleme au concurentii de pe Insula exilului si daca vor putea sa continue jocul in starea in care se afla.

Supravietuitorul – Pentru ca poti! 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni