Nu au castigat nicio proba de imunitate pana acum si sunt din ce in ce mai putini. Cine este cel de-al treilea concurent care paraseste Tribul Hangin

Data: 20 Septembrie 2016

Tribul Tubig a castigat pana in acest moment toate probele din competitie si pare sa fie de neinfrant, dar Tribul Hangin inca nu a reusit sa faca focul, nu au mancare suficienta, iar acest lucru nu face decat sa ii demoralizeze si mai mult.

Vechile aliante par sa se destrame in Tribul Hangin, iar Alex si Lucian sunt deja pe Insula Exilului, unde au trecut printr-un duel, dar au reusit sa isi pastreze locul in competitie. 

Vezi aici momente VIDEO din show-ul Supravietuitorul!

Dupa o saptamana petrecuta pe insula, cele doua triburi au trecut din nou prin proba de imunitate. Cei care au castigat au fost cei din Tribul Tubig, iar Tribul Hangin s-a intors pierzator pe insula. Acestia s-au reunit din nou la Consiliul Tribal pentru a vota cine este urmatorul concurent care paraseste grupul.

Fiecare concurent si-a spus parerea, s-au exprimat nemultumiri, iar la final au fost rugati sa voteze. In urma numararii voturilor, tribul a decis, iar INA a fost votata sa paraseasca insula. Dupa inchiderea votului, decizia tribului este finala.

Show-ul Supravietuitorul e si pe voyo.ro!
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies