Pe bicicleta din Republica Moldova, pentru titlul de Supravietuitorul!

Data: 10 Aprilie 2016

Dar ce inseamna sa ai ce trebuie? Supravietuitorul este show-ul care aduce in acelasi loc  pasiunea, determinarea, spiritul de aventura, puterea, strategia si, mai ales, dorinta de a face parte dintr-un fenomen la nivel global. Dincolo de muschi, conteaza forta mintii, dincolo de antrenament, importanta e strategia, dincolo de orice competitie, exista show-ul suprem – Supravietuitorul.

Iar iesenii au aratat la preselectiile de ieri ca sunt pregatiti pentru a-si testa limitele! Un cetatean din Republica Moldova a fost surpriza preselectiilor. Fan inrait al show-ului fenomen Supravietuitorul, a calatorit 102 kilometri din Republica Moldova pana in Iasi, pe o bicicleta veche de 25 de ani, din dorinta de a avea o sansa sa fie unul dintre cei 18 aventurieri.

La preselectii vin si persoane care nu cunosc show-ul, dar isi doresc sa isi testeze limitele. „Vreau sa vad ce pot eu, pana la urma urmei. Vreau sa demonstrez ca femeile nu pot fi date la o parte. Am vazut un sezon din SUA si am avut o mare surpriza, ma asteptam sa fie nevoie de muschi, dar nu e deloc asa, trebuie inteligenta si mult calcul.”, a declarat una dintre femeile venite la preselectii.

Fiecare dintre cei veniti sa se inscrie la show-ul care a schimbat televiziunea in intreaga lume este incurajat de prieteni, iubiti, iubite sau familie. “Fetita ma incurajeaza sa particip! Daca voi fi selectata, cred ca o sa ii fie dor de mine, insa sunt sigura ca o sa fie foarte mandra de mamica ei.”, a povestit o mamica.

Caravana Supravietuitorul are ultima oprire la Cluj-Napoca, pe 16 aprilie, la Hotel Golden Tulip, de la ora 10:00.

PRO TV pune la bataie un colt de paradis si marele premiu de 100.000 de euro, tot ce trebuie tu sa faci e sa demonstrezi ca ai ce trebuie!

 Supravietuitorul – Ai ce trebuie?
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies