Pro TV aduce atmosfera Supravietuitorul Filipine direct in Bucuresti! Ce se intampla in Parcul IOR


	Pro TV aduce atmosfera Supravietuitorul Filipine direct in Bucuresti! Ce se intampla in Parcul IOR
Data: 03 Septembrie 2016
3D Joe and Max a pregatit pictura special pentru Supravietuitorul, show-ul care a revolutionat televiziunea in intreaga lume, iar fiecare dintre cei prezenti in parc va trece printr-o experienta unica si se va putea poza cu pictura 3D care va fi realizata direct pe asfalt. Inspirata din peisajele, flora si fauna din Filipine, pictura ne va face pe fiecare dintre noi sa ne simtim la mii de kilometri distanta, chiar in Filipine!
 
“Sunt foarte entuziasmat sa ma aflu in Bucuresti, este prima oara cand ajung in Romania. Vremea este minunata, iar arhitectura de aici este fantastica! Urmeaza 3 zile in care o sa pictez, este o provocare tocmai pentru ca este o creatie de dimensiuni mari si trebuie sa fie gata in numai trei zile. Supravietuitorul este un show fantastic, care m-a inspirat foarte mult sa creez aceasta pictura deosebita, tropicala, dar care vorbeste si despre pericole si aventura. Sper ca bucurestenii vor veni in numar cat mai mare si se vor poza cu pictura! Si de-abia astept sa mananc sarmale!”, a declarat Joe Hill.
 
Joe va pregati pictura sambata si duminica, iar luni, de la ora 18:00, toti bucurestenii sunt invitati in Parcul Alexandru Ioan Cuza din Bucuresti, unde vor putea deveni parte din fenomenul Supravietuitorul!

 
Joe Hill si Max Lowry sunt cei doi artisti din spatele 3D Joe and Max, care au hotarat sa aduca picturile 3D mai aproape de publicul larg si, din 2004, au creat adevarate opere de arta in orase din intreaga lume: Shanghai, Sydney, Singapore, Milano, Moscova, Stockholm, Los Angeles si multe altele.
 
In anul 2011, cei doi au intrat in Guinness World Record cu 2 recorduri: pentru cea mai mare pictura 3D (1.160 metri patrati) si pentru cea mai lunga pictura 3D (160 de metri).
 
Luni, 5 septembrie, de la ora 18:00, Pro TV invita toti bucurestenii in Parcul Alexandru Ioan Cuza din Bucuresti, unde vor experimenta o adevarata aventura Supravietuitorul!VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies