Pro TV aduce atmosfera Supravietuitorul Filipine direct in Bucuresti!


	Pro TV aduce atmosfera Supravietuitorul Filipine direct in Bucuresti!
Data: 02 Septembrie 2016

3D Joe and Max a pregatit pictura special pentru Supravietuitorul, show-ul care a revolutionat televiziunea in intreaga lume, iar fiecare dintre cei prezenti in parc vor trece printr-o experienta unica si vor putea face poze cu pictura 3D, care va fi realizata direct pe asfalt. Inspirata din peisajele, flora si fauna din Filipine, pictura va face pe fiecare dintre noi sa se simta la mii de kilometri distanta, chiar in Filipine!

Joe va pregati pictura sambata si duminica, iar luni, de la ora 18:00, toti curiosii sunt invitati in Parcul Alexandru Ioan Cuza din Bucuresti, unde vor putea deveni parte din fenomenul Supravietuitorul!

Joe Hill si Max Lowry sunt cei doi artisti din spatele 3D Joe and Max, care au hotarat sa aduca picturile 3D mai aproape de publicul larg si, din 2004, au creat adevarate opere de arta in orase din intreaga lume: Shanghai, Sydney, Singapore, Milano, Moscova, Stockholm, Los Angeles si multe altele.

In anul 2011, cei doi au intrat in Guinness World Record cu 2 recorduri: pentru cea mai mare pictura 3D (1.160 metri patrati) si pentru cea mai lunga pictura 3D (160 de metri).

Luni, 5 septembrie, de la ora 18:00, Pro TV invita toti bucurestenii in Parcul Alexandru Ioan Cuza din Bucuresti, unde vor experimenta o adevarata aventura Supravietuitorul!

Credit foto 3D Joe and Max
ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies