Te asteptam in parcul IOR pentru a trai experienta Supravietuitorul pe pielea ta


	Te asteptam in parcul IOR pentru a trai experienta Supravietuitorul pe pielea ta
Data: 05 Septembrie 2016
Tot acest univers in care peisaje deosebite se imbina cu pericolele prezente la tot pasul a fost creat de 3D Joe and Max, care a surprins esenta show-ului Supravietuitorul in pictura 3D pe care o va finaliza luni!
 
Toti bucurestenii dornici de aventura sunt invitati luni seara, de la ora 18:00, in Parcul Alexandru Ioan Cuza (I.O.R), la capatul aleii principale, unde se vor putea poza cu impresionanta creatie a celui mai tare artist 3D: 3D Joe and Max.
 
Surprizele nu se incheie aici! Toti bucurestenii care ajung in aceasta seara isi vor putea face tatuaje temporare cu elementele specifice din show-ul Supravietuitorul, iar primele 100 de persoane care se pozeaza cu pictura 3D Supravietuitorul si posteaza poza pe Facebook, Twitter sau Instagram cu #supravietuitorul vor primi o bandana Supravietuitorul rosie sau albastra, precum cele pe care le vor folosi concurentii din cele doua triburi in show-ul care a revolutionat televiziunea!

 
Cele doua triburi se numesc Hangin (pronuntie Hanin) si Tubig. Provenind din limba filipineza, cele dous nume au o puternica semnificatie pentru cei 18 concurenti din show-ul Supravietuitorul, care incepe pe 12 septembrie, la Pro TV. Hangin, numele tribului albastru, inseamna vant, iar Tubig, numele tribului rosu, este traducerea pentru apa. Astfel, chiar numele triburilor subliniaza lupta celor 18 concurenti atat cu natura, cat si cu ceilalti concurenti si ei insisi. 
 
Toti bucurestenii sunt invitati luni, de la ora 18:00, in Parcul Alexandru Ioan Cuza, la capatul aleii principale, pentru a intra in aventura Supravietuitorul!
 
Supravietuitorul – Pentru ca poti! VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies