Proba de recompensa a fost una incarcata de bucurie. Au luptat impreuna cu membrii familiei lor. Cine a castigat

Data: 14 Noiembrie 2016

In ziua cu numarul 37, toti cei cinci membri ai tribului Araw au avut parte de o surpriza de proportii. Otniela, Adina, Andrei, Iulian si Robert au primit o povocare care le-a adus lacrimi in ochi. Pentru a participa la proba pentru castigarea recompensei individuale, concurentii au facut echipa cu o persoana pe care o iubesc si in care au incredere deplina. 

Rand pe rand, Otniela si Andrei si-au revazut fratii, Adina si-a imbratisat tatal, Andrei a lacrimat in bratele mamei sale, iar Robert s-a bucurat la vederea celui mai bun prieten. 

In aceste formule inedite, concurentii au intrat in joc pentru castigarea unui premiul de zile mari: 2 ore petrecute in compania persoanei dragi si o masa copioasa, pregatita cu maiestrie de un chef local. 

Entuziasmati si fericiti dupa intalnirea cu cei dragi, concurentii s-au bucurat de proba, iar la final, Dragos Bucurenci a desemnat castigatorii. Conform clasamentului, Robert (ajutat de prietenul sau) a castigat proba pentru recompensa. 

Asa cum a promis, Dragos le-a oferit celor doi castigatori premiul, dar si oportunitatea de a invita inca un concurent sa se bucure de o masa copioasa si putin timp alaturi de partenerul sau de echipa. Spre uimirea tuturor, Robert i-a oferit aceasta sansa lui Andrei, care a participat la cina impreuna cu fratele sau. Supravietuitorul | LUNI - JOI | numai la ProTV
ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies