Probe care testeaza sinceritatea, aliante si eliminari surpriza, in Supravietuitorul! De luni pana joi, numai la ProTV


	Probe care testeaza sinceritatea, aliante si eliminari surpriza, in Supravietuitorul! De luni pana joi, numai la ProTV
Data: 07 Noiembrie 2016

Aliantele dintre ei se vor schimba, membrii tribului Araw vor gandi noi strategii, vor avea mize din ce in ce mai mari si vor lupta individual pentru avantaje personale care pot face diferenta.

Saptamana aceasta, concurentii vor face dezvaluiri despre familiile lor, vor avea momente de sinceritate si reactii neasteptate, deoarece rezista din ce in ce mai greu in conditiile vitrege de pe insula. Chiar daca unii dintre ei par prieteni, vor fi dispusi sa se tradeze pentru un loc in competitie si vor fi provocati sa-si spuna parerea despre colegii lor.

Unul dintre concurenti va castiga proba de recompensa pentru prima data si va deveni un concurent de temut pentru ceilalti. ”Jocul devine foarte, foarte greu acum. Comportamentul denota o amenintare chiar si pentru Andrei.”, vor spune ei. Iulian va avea parte de o surpriza si va primi un cadou de ziua lui, insa toti concurentii vor lupta pentru imunitate si vor alege pe cine elimina din joc. Pe Insula exilului, situatia se va inrautati, iar Lucian le va pregati Inei si lui Liviu o surpriza de proportii, chiar daca este accidentat si starea lui de sanatate nu este foarte buna.

Saptamana aceasta, de luni pana joi, concurentii din Supravietuitorul vor avea de trecut probe extrem de solicitante si provocari care le vor schimba complet planurile pe care si le-au facut pana acum.

Supravietuitorul – Pentru ca poti! 
ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies