Saptamana viitoare, un concurent va fi eliminat definitiv din Supravietuitorul!


	Saptamana viitoare, un concurent va fi eliminat definitiv din Supravietuitorul!
Data: 16 Septembrie 2016

La proba de recompensa, cele doua triburi (Hangin si Tubig) se vor lupta in apa, in incercarea de a castiga un premiu care poate inclina balanta in joc. La inceputul probei, Dragos Bucurenci, prezentatorul emisiunii, le spune concurentilor ca are o surpriza: la aceasta proba, chiar si tribul care pierde primeste ceva – o sticluta, in care se gaseste un mesaj! Ramane, insa, de vazut care este mesajul pe care il primesc concurentii.

Pe Insula exilului va avea loc primul duel! O data la cateva zile, concurentii de aici trebuie sa treaca printr-un duel, intre doi sau mai multi concurenti. Persoana care pierde duelul este eliminata definitiv din show, iar ceilalti mai au inca o sansa de a reintra in joc, pana la urmatorul duel.

Proba de imunitate decide tribul care va ajunge la Consiliul tribal si care va fi nevoit sa elimine, prin vot, unul dintre concurenti. Saptamana viitoare, Hangin si Tubig se vor lupta, pentru a doua oara pentru simbolul imunitatii, care le garanteaza cateva zile in plus in show. Concurentii vor avea de dezgropat un stalp, de trecut printre obstacole, de daramat un zid si de aruncat nuci de cocos. O proba foarte solicitanta pentru oricare dintre concurentii celor doua triburi.

Saptamana viitoare, luni si marti, de la 20:30, Supravietuitorul va aduce aventurile concurentilor care trec prin experienta vietii lor in casele tuturor romanilor!

Supravietuitorul – Pentru ca poti! 
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies