Supravietuitorul aduce luni, de la ora 22:00, un duel tensionat si o proba de recompensa plina de actiune!


	Supravietuitorul aduce luni, de la ora 22:00, un duel tensionat si o proba de recompensa plina de actiune!
Data: 07 Octombrie 2016

Hangin si Tubig sunt din nou fata in fata si vor lupta intr-o noua proba de recompensa. Cand se vor intalni, tribul Hangin va avea o surpriza cand vor afla ca Alin este concurentul eliminat la ultimul Consiliu tribal. La finalul probei, tribul castigator va primi pizza, iar aceasta recompensa ii va motiva pe toti sa castige, pentru ca sunt din ce in ce mai slabiti.

Dupa ce a fost votat la Consiliul tribal, Alin va ajunge pe Insula exilului, unde va fi surprins sa vada concurentii eliminati pe parcursul jocului. Se pare ca ceilalti exilati nu ii pregatesc o primire prea calduroasa, asa ca Alin va trebui sa gaseasca o noua alianta. Ramane de vazut daca va reusi sa capete increderea vreunui concurent sau nu.

Cei 4 concurenti, Alin, Lucian, Liviu si Ina, se pregatesc de duel, unul dintre acestia urmand sa paraseasca definitiv competitia Supravietuitorul. O proba de echilibru, concentrare si rapiditate va decide luni seara, de la ora 22:00, cine este mai agil, dar si cine paraseste definitiv competitia!

Supravietuitorul – Pentru ca poti! 

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies