SUPRAVIETUITORUL - Testul Suprem: 18 concurenti, un singur castigator

Data: 19 August 2016

In aceasta toamna, la ProTV, show-ul "Supravietuitorul", prezentat de Dragos Bucurenci, va aduce in casele romanilor aventurile si lupta celor 18 concurenti, care vor sa castige titlul de unicul supravietuitor si premiul de 100 de mii de euro.

Showul e filmat in Filipine, unde in mijlocul unor peisaje naturale de vis cei 18 concurenti, care nu s-au cunoscut niciodata, trebuie sa faca fata unor probe dificile, incercand in acelasi timp sa se adapteze unui mediu complet nou. Clima tropicala, soarele puternic, lipsa de mancare și pericolele care ii înconjoară vor face ca rivalitatea si competitia sa fie asteptate de telespectatorii din intreaga Romanie.

Impartiti in doua triburi, cei 18 concurenti vor decide fiecare in parte ce strategie vor urma, in incercarea de a deveni unicul supravietuitor si de a castiga marele premiu, in valoare de 100.000 euro.

In curand, Supravietuitorul va aduce in casele tuturor romanilor peisajele superbe din Filipine, probele impresionante, dar si povestile, tensiunea, strategiile si aliantele concurentilor.
ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies