• PRO TV
  • Surpriza pentru concurentii din Supravietuitorul: parintii si prietenii lupta alaturi de ei la o proba!

Surpriza pentru concurentii din Supravietuitorul: parintii si prietenii lupta alaturi de ei la o proba!

Surpriza pentru concurentii din Supravietuitorul: parintii si prietenii lupta alaturi de ei la o proba!

Saptamana aceasta, de luni pana joi, concurentii din Supravietuitorul vor fi nevoiti sa ia cele mai grele decizii si sa lupte cu ultimele reurse pentru un loc in competitie. 

Membrii tribului Araw vor incepe sa se gandeasca din ce in ce mai serios la eliminarile pe care le-au facut pana acum şi daca au procedat corect, daca cei ramaşi pe insula sunt cei care merita sa fie in joc. 

Pentru prima data in Supravieţuitorul, Adina, Otniela, Andrei, Iulian şi Robert vor avea parte de recompense, nu doar de o singura recompensa, vor participa la o proba in perechi şi vor lupta alaturi de o persoana in care pot avea incredere. Parinţii sau prietenii vor veni sa-i ajute si vor fi alaturi de ei. Concurentii vor trece prin momente extrem de emotionante, iar la final vor spune: “Jocul pe care l-am facut astazi impreuna cu el nu o sa-l uit niciodata.”. Despre cine este vorba vom vedea saptamana aceasta in cele patru ediţii Supravieţuitorul.

Ultima saptamana in Filipine le va aduce tuturor foarte multe surprize şi toţi vor fi puşi in situaţii la care nici nu au indraznit sa se gandeasca in cele aproape 40 de zile petrecute in conditii grele. “Sper ca Andrei sa castige, ii tinem pumnii” sau „Stiu ca in jocul asta e posibil orice şi ca oamenii se tradeaza. Eu nu cred ca o sa ma tradeze Robert. Oricum, o sa fie persoana pe care nu o sa o votez.”, vor spune unii dintre cei care se afla pe insula.

Si pe Insula exilului lucrurile se complica, iar Lucian si Ina sunt aproape de limita puterilor si vor recurge la strategii noi. Numai unul dintre ei va trebui sa se intoarca in joc, insa tensiunea ii va marca, iar Lucian va da semne de slabiciune şi va plange.

Concurenţii vor incerca sa fie increzatori şi vor da totul in ultimele probe din Supravietuitorul, insa vom vedea, de luni pana joi, daca va fi de ajuns şi care sunt cei ce vor rezista pentru a fi mai aproape de marea finala, de titlul de unicul supravieţuitor si de premiul in valoare de 100.000 de euro.

Supravietuitorul – Pentru ca poti! 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni