• PRO TV
  • Tribul Tubig castiga prima proba pentru recompensa. Ce au primit concurentii dupa ce au fost desemnati invingatori

Tribul Tubig castiga prima proba pentru recompensa. Ce au primit concurentii dupa ce au fost desemnati invingatori

Tribul Tubig castiga prima proba pentru recompensa. Ce au primit concurentii dupa ce au fost desemnati invingatori

Concurentii din cele doua triburi au inteles ca viata pe insulele din Filipine nu are nici cea mai pala nuanta de roz. Lipsiti de confortul de acasa, apa curenta, mancare din belsug si departe de civilizatie, acestia lupta din greu in cadrul probelor pentru recompensa.

Dorinta de a obtine anumite beneficii pentru a isi usura viata ii determina pe concurenti sa se implice total in cadrul probelor propuse de Dragos Bucurenci. Daca cei din Tribul Hangin reusesc sa isi mai procure cat de cat cele necesare unui trai suportabil, concurentii din Tribul Tubig au ramas fara niciun fel de mancare, asta dupa ce putinele banane pe care le aveau au disparut fara urma. 

Vezi aici momente VIDEO din show-ul Supravietuitorul!

Pornind de pe pozitii de egalitate, cele doua triburi s-au intrecut intr-un joc de memorie interesant, care le-a solicitat puterea de concentrare si memoria fotografica. 

Lupta a fost stransa pana in ultimul moment. iar premiile puse in joc i-au animat pe concurenti: bilete la film, popcorn si suc versus un pachet confort, menit sa le aduca un plus de relaxare.


Daca pana acum noua formula a Tribului Tubig nu a parut a fi una de succes, de data aceasta concurentii si-au depasit limitele si au reusit sa castige prima recompensa din concurs. Mircea a fost concurentul care a adus victoria in tabara sa. 

Pus in situatia de a alege premiul pentru echipa sa, Mircea a preferat pachetul confort, in detrimentul unei seri la film. Surpriza a venit in momentul in care Dragos Bucurenci a anuntat ca premiul la care cei din Tubig renunta la unul dintre premii, acesta va ajunge in posesia celor din Tibul Hangin. 

Show-ul Supravietuitorul e si pe voyo.ro!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni