• PRO TV
  • Otniela a schimbat soarta jocului. Cine a fost eliminat dupa ce a recunoscut ca a gasit Talismanul Imunitatii

Otniela a schimbat soarta jocului. Cine a fost eliminat dupa ce a recunoscut ca a gasit Talismanul Imunitatii

Otniela a schimbat soarta jocului. Cine a fost eliminat dupa ce a recunoscut ca a gasit Talismanul Imunitatii

Ultimul Consiliu Tribal la care au participat Lucian, Otniela, Adina, Andrei, Robert si Iulian a fost unul plin de surprize.

3 zile, 3 probe, 3 finalisti

Dragos Bucurenci le-a dezvaluit concurentilor cum se vor desfasura ultimele 3 zile pe care le vor petrece in competitie, iar lucrurile par sa se complice. 

Conform informatiilor oferite de prezentatorul emisiunii, cei trei finalisti vor fi hotarati prin intermediul a trei probe decisive. Dintre cei trei finalisti va fi ales marele castigator al titlului de "Unicul Supravietuitor" si al premiului de 100 000 de Euro. Ceilalti doi concurenti eliminati se vor alatura juriului.

Finala Supravietuitorul are loc marti, 22 noiembrie, LIVE la ProTV! Poti vota cel mai simpatic supravietuitor


Pana a ajunge in acest punct al concursului, concurentii au mai avut de trecut un hop: Ultimul Consiliu Tribal la care unul dintre concurenti a fost eliminat prin vot.

Desi s-a declarat dornic sa isi exprime votul, Lucian a aflat de la Dragos Bucurenci ca nu are acest drept deoarece imunitatea sa nu a fost castigata in urma unei probe. Cu toate acestea, concurentul a avut posibilitatea sa intervina in discutii atunci cand a fost cazul. 


Pusi in fata urnei de vot, Otniela, Andrei, Iulian, Robert si Adina si-au exprimat optiunea. Cum Andrei si Lucian nu au putut fi votati, Adina a fost tinta celor mai multe voturi. La randul sau, Robert a primit si el un vot. 

Spre surprinderea tuturor, Otniela a dezvaluit ca a gasit Talismanul Imunitatii si a decis sa il foloseasca in favoarea ei, cu toate ca in prima faza s-a gandit ca ar putea sa i-l doneze Adinei. O astfel de alegere ar fi condus la eliminarea din competitie a lui Robert, motiv pentru care Otniela a renuntat la aceasta idee. 


Astfel, cu un numar majoritar de voturi, Adina a fost eliminata din concurs si a devenit cel de-al cincilea membru al juriului.     

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni